2019-01-10

Masonų papuošalai Sausio 13 aukoms atminti?




Nenuvertinkim simbolių reikšmės: šešiakampės Dovydo žvaigždės, žyminčios Lietuvos kariuomenės karinius laipsnius, dvylikos šešiakampių žvaigždžių ant ES vėliavos, simbolizuojančių ne ES valstybes, o 12 istorinių Izraelio žydų genčių ir pan.

LRT darbuotojai jau kelios dienos „išpuošti“ masonų simboliu neužmirštuole. Sakoma, kad taip jie pažymi Sausio 13 aukas? Ne su trispalve, Vyčiu, Gedimino stulpais, bet su simboliu, galinčiu tiktai paniekinti Sausio 13 aukų prisiminimą.





Neužmirštuolės simbolis, kiekvienam protą nepraradusiam piliečiui, gali signalizuoti viena: LRT dirba slaptoms masonų organizacijoms, kurių tikslai prasilenkia su Lietuvos valstybės interesais.

Jei jau LRT, kiti vieši Lietuvos asmenys, taip nori pademonstruoti savo ištikimybę masonams, jie, manau, gali tai padaryti kur kas išradingiau. Kodėl politikams, išdavusiems lietuvių tautos interesus, nepasipuošti, pavyzdžiui, kaklaraiščiais su masonų simboliu neužmirštuole, varlytėmis, segėmis ir pan.?



Jei jau pardavinėti Lietuvą, tai bent kūribingai, su užmoju!



Pateikiu konkrečią JAV masonų organizaciją, kuri Lietuvos politikus, masonų kolaborantus, aprūpins šiais masoniškais simboliais už jiems priimtiną kainą: https://masonicrevival.com/forgetmenot/ 







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą