2019-01-08

Prof.Stanislovui Tomui: Lietuvoje jus šmeižia, o Vokietijoje teisininkus jau ėmė žudyti



Gerbiamas profesoriau Stanislovai Tomai, Jūs gi žinote, kas nutinka, kai užmyni gyvatei ant uodegos: ji kanda. Iki pat panagių korumpuotai mūsų valdžiai pasakyti, kad ji apvaginėja pensininkus, pasakyti, kad net Briuselio degeneratai yra paskaičiavę, kad minimali pensija Lietuvoje turi būti 600 eurų, o minimali alga - 625 eurai, juk tai net baisiau, negu mindyti gyvatės uodegą! Todėl ir įsijungė valdžios mafijos garsiakalbiai prieš jus, tie šmeižikai iš fake news -15 min.

Tai tik pati pradžia, nes Lietuvoje dar pilnai neįsigalėjo „europinės vertybės“. Štai 14-tais Angelos Merkel valdymo metais Vokietijoje įdiegtos „vertybės“ žymiai pranoksta mūsiškes. Tas „vertybes“ buvusi komunistinės žvalgybos „Štazi“ agentė atsinešė kartu su purvina savo biografija, tokia stebėtinai panašia į Dalios Grybauskaitės.


Vokietijoje valdžiai neįtinkančius teisininkus jau ėmė žudyti




Pirmadienį vakare (17:20) nužudė einantį į namus teisininką Frank Magnitz (66), Bundestago narį, priklausiusį opozicinei Alternatyva Vokietijai (AfD) partijai. Tai buvo, Austrų dienraščio „Krone“ žiniomis, politiškai motyvuota žmogžudystė.

Banditai auką daužė su metaliniu strypu net tada, kai jis jau gulėjo ant žemės. Tai įvyko Brėmeno miesto centre, Getės aikštėje. AfD pirmininkas prof. Jorgen Mouthen pasakė, kad yra sukrėstas įvyko ir negali jo komentuoti.

Bundestago nario žmogžudžiai tykojo Getės aikštėje, kur jis dalyvavo naujametiniame bankete, vykusiame Meno centre.

Sausio 3 dieną,19:20 minučių, Vokietijos Chemnitz mieste įvyko sprogimas prie Vokietijos partijos „Alternatyva Vokietijai“ (AfD) būstinės. Pastaruoju metu prieš AfD buvo išpuoliai Eilenburg ir Riesa miestuose. AfD – frakcijos narys Baden-Viurntembergo Lantage Emil Sänze mano, kad tai kairiųjų ekstremistų darbas. Šiuos ekstremistus, tarp kurių labiausiai reiškiasi „Antifa“ fašistai, finansuoja Merkel valdžia. Pastaruoju metu Baden-Viurntembergo žemėje įvyko 80 išpuolių prieš dešiniuosius politikus, jų namus ir biurus. 2017 metai prieš AfD Vokietijoje buvo įvykdytos 669 įvairių rūšių nusikalstamos atakos.



Gerbiamas prof.Stanislovai Tomai, jūs savo Facebook rašėte apie savo aukšta IQ. Jūs tai įrodėte ne tik testų pagalba, bet ir eksperimentiškai, nes nelaukėte, kol Merkel bendramintė iš Vilniaus išbandys metalinio vėzdo stiprumą į jūsų galvą kokioje nors centrinėje Vilniaus aikštėje.

P.S. Šiandien per "Euro news" apie šią politinę žmogudystę (pasikėsinimą nužudyti) tyluma. Tai tik įrodo, kad "Euro news" yra "Fake news".

Vėliau pranešta, kad politikas vis dar gyvas, yra sunkioje būklėje.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą