2019-01-09

Jeigu esi suplanavęs valdyti pasaulį, turi sugriauti struktūras, kurios tam priešinasi


JAV gyventojai, žvelgdami į Europą iš už Atlanto, mato, kad ji masinės imigracijos jau yra sugriauta. Tokia nuomonė reiškiama JAV portale The Millenium Report.

Toks pats likimas, autorių nuomone, laukia ir JAV, jeigu reikalai klostysis pagal scenarijų jėgų, kurioms atstovauja JAV demokratai.

Masinės imigracijos organizatorių pagrindiniai tikslai yra šie: pigi darbo jėgą amerikietiškoms korporacijoms; šauktiniai JAV kariuomenei, kuriems garantuojamas greitas pilietybės gavimas; nelegalios pajamos iš prekybos narkotikais, deponuojamos stambiuose bankuose; labai pelninga prekyba žmonėmis, maitinanti valdančią elitą; nelegali prekyba ginklais, atnešanti nelegalų pelną kaip korporacijoms, taip ir vyriausybei; dėka imigrantų demokratai plečia išretėjusio elektorato gretas; naują pasaulio tvarką diegiantys globalistai naudoja nelegalią imigraciją kaip multikultūralizmo įrankį, kurio pagalba jie jau sugriovė Europą; praskiesti europinės kilmės amerikiečius kitų rasių žmonėmis; į šalį su imigrantais patenkantys teroristai bus naudojami organizuoti teroro aktus, prisidengiant „svetima vėliava“.

JAV piliečiai teises į savo šalį prarado 1913 metais, kai prezidentas Vudrou Vilsonas pasirašė Federalinės rezervų sistemos įstatymą. Vėliau, tiesa, jis pripažino: „Aš esu pats nelaimingiausias žmogus. Nesuprasdamas, ką darau, aš sugrioviau savo šalį... Mes tapome pačia bevale, pačia pavaldžiausia ir labiausiai kontroliuojama vyriausybe civilizuotame pasaulyje. Mes jau nesame tautos valios vyriausybe, ne vyriausybė, išrinkta daugumos, bet vyriausybė, esanti krūvelės žmonių valdžioje“. Šioje „krūvelėje“ dominavo žydų tautybės bankininkai kosmopolitai: Rotšildai, Rokfeleriai, Morganai, Varburgai ir dar kelios šeimos. Akcininkų sudėtis nepasikeitė iki šiol. Štai šitie pinigų staklių šeimininkai suorganizavo pirmą pasaulinį karą ir „gojų“ imperijų sunaikinimą. Didžiausias grobis jiems buvo Rusijos Imperija.

Rusijos imperijos naikinimo etapus, jos pavertimą chazarų-kaganatu, aprašė Eduardas Hodos. Jis suformulavo savo trijų chazarų kaganatų teoriją.

1917 metų revoliucijos dėka, kuri buvo organizuota už žydų bankininkų pinigus, valdžia perėjo „liaudžiai“, kuriai vadovavo žydų tautybės marksistai. Tai buvo 2-asis kaganatas (pirmoji Chazarija – Didysis chazarų kaganatas buvo VII-X amžiuje). Į Trečiojo kaganato erą Rusija įžengė 1991 metais, jau suskaldyta, o visas turtas iš „visaliaudinės“ nuosavybės, perėjo, per vaučerinę „prichvatizaciją“, į žydų oligarchų nuosavybę.


Visa tai vyko ne stichiškai, o pagal dar Romos imperijos laikais suformuluotą viso pasaulio valdymo doktriną. Dooglas Reed savo garsioje knygoje „Siono kontraversijos“ rašė, kad nebuvo tokios imperijos pasaulyje, kurios nebūtų sugriovę žydai.

19 amžiuje sionistų doktrina įgavo „protokolų“ pavidalą, kurie buvo pilnai realizuoti praktikoje, kas įrodo šių dokumentų autentiškumą.

Europoje dabar vienu metu vyksta ES imperijos iliuzinis statymas ir realus jos griovimas. Statymas vyksta komunistų-utopistų galvose, o griovimas vyksta žydų kontroliuojamo finansinio kapitalo pagalba. Europos, kaip ir JAV griovimui buvo pasitelkta nekontroliuojama imigracija iš atsilikusių trečiojo pasaulio šalių.

Griovimas vyksta ir iš vidaus, griaunant „gojų“ šeimas. Šeima - tautos, visuomenės ir valstybės pagrindinė ląstelė, todėl pagrindinis tautų naikintojų dėmesys nukreiptas į „gojų“ šeimos instituto sunaikinimą. Tam tarnauja agresyvus homoseksualizmo diegimas jau vaikų darželiuose ir mokyklose, tam tarnauja genderizmo ideologija, tam tarnauja vaikų atiminėjimo iš šeimos įstatymai.

Sausio 8 dieną LNK televizijos laidoje „Yra, kaip yra“ vienas pedofilų klaną aptarnaujantis advokatas aiškino: „Vaikai yra ne tėvų, o valstybės nuosavybė.“

Man tai labai girdėtas pasakymas, 2-jo chazarų kaganato atgarsis, jo atklydęs dvokas.

Šis advokatas, pasižymėjęs Klonio gatvėje, tai antrojo Chazarų kaganato-TSRS (2017-1991) pirmojo dešimtmečio rudimentas, kuomet chazarai su beprotišku atkaklumu Sovietų valstybėje naikino šeimą ir „gojų“ religiją.

Šiandien Lietuva nebeturi nepriklausomybės, o sausio 13 dieną chazarų kolabornatai puošiasi masonų simboliais – neužmirštuolėmis, matyt, kad niekas neužmirštų, kas šiandien valdo Lietuvą, ir atmintų, kad mūsų brolių ir seserų kraujas sausio 13 buvo pralietas veltui.

Kad lietuvius sunaikinti fiziškai, buvę KGB agentai ir sovietiniai kolaborantai mus kiršina su Rusija, valdoma tų pačių chazarų ir V.Putino – chazarų kagano.

Lietuvių ir rusų tautas engia tos pačios jėgos, mes velkame tą patį išnaudojimo jungą, todėl ne mūsų tautų interesas tarpusavyje konfliktuoti.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą