2017-10-31

Anglija „integruos“ 20000 teroristų-karinių nusikaltėlių, kurie Sirijoje vykdė genocidą, pjovė gyviems žmonėms galvas. Arabų išvarymas į Europą: strategai ir vykdytojai. 2 dalis


Daily Mail vakar paskelbė stulbinančią žinią, kad Al-Kaida teroristai, kuriuos Sirijoje baigia triuškinti jungtinės Sirijos-Rusijos-Irano pajėgos, masiškai vyksta į savo prieglobsčio šalį – Didžiąją Britaniją. Čia jiems bus skiriami butai, išmokos, pašalpos ir t.t., kad jie čia ramiai galėtų veistis ir daugintis, žudyti britus, žinoma, tarptautiniam sionizmui liepus jie nedelsiant privalės vykti ten, kur reikės lieti nekaltų žmonių kraują, naikinti dolerio diktatui nepaklustančias tautas.

Teroristų-karinių nusikaltėlių, kurių vieta kalėjime, „integracija“ vyksta visoje Vakarų Europoje: Prancūzijoje, Vokietijoje, Švedijoje. Čia nereikalingi pabėgėliai iš Ukrainos, imigrantai iš kitų Rytų Europos šalių, čia reikalingi islamistai galvažudžiai – tarptautinio sionizmo ir globalizmo įrankiai.

Anglijoje pasigirsta protingų balsų, sakančių, kad „šiuos teroristus reikia sunaikinti“. Net neabejoju, kad jų niekas neišgirs.


Keisti „pabėgėliai“, kurie vyksta daryti nusikaltimų

Tęsiu ankstesnio straipsnio „Ponas Kukuraiti, o kur bėga „pabėgėliai“ iš Lietuvos? Prancūzijos „pabėgėliai“ išbėgo į džihadą“ mintį: iš kur atsirado tie labai keisti „pabėgėliai“ ir kur link veda jų „takeliai“, o tiksliau, kokias takeliais jie globalistų yra vedami? Iš kur atsirado Al-Kaidos teroristai Sirijoje? Kas visa tai suorganizavo.

Kaip rašiau, Prancūzijos laikraštis Le Figaro spalio 26 dieną paskelbė iš Prancūzijos kriminalinės policijos gautą pranešimą, kad „apie 20% Prancūzijos piliečių, išvykusių „į džihadą“ ir toliau gaudavo savo valstybės pašalpą.

Taip įvyksta periodiškai. Etninė bankininkų-marginalų grupė, dar vadinama Europos „elitu“ periodiškai jų valdomai MIP leidžia pastebėti, kad į Europą jų vežami „pabėgėliai“ yra veltėdžiai, sociologų vadinami „socialiniais parazitais“ ir teroristai, kurie vyksta į džihadą, arba čia, pačioje ES, terorizuojantys Europos gyventojus. Šiaip „pabėgėlių“ funkcija, pagal „Suvienytos Europos tėvo“ masono Kudenchove Kalergi planą yra reprodukcinė: jie reikalingi sukurti euroazijinė-negroidinės rasės hibridą, „kiekybės žmogų.“

Buvo pastebėta, kad Prancūzijoje teroro aktai įvykdavo būtent tada, kai jos valdžiai reikėdavo dar vienam periodui pratęsti „nepaprastąją padėtį“ valstybėje, taip užspausti protestus, o tada prastūminėti iškrypėlių santuokų ir darbo kodekso įstatymus. Kaip matome, tai pasiteisino.

Prancūzų publicistas Thierry Meyssano rašo:

„Iš tiesų, džihadistų srautas prasidėjo iš Prancūzijos kalėjimų ir tik po to jis virto bendruoju "kryžiaus žygiu". Gali būti, kad verbavimas viduje anarchistinio judėjimo laikui bėgant taps intensyvesnis. Juk Vašingtonas, Londonas, Paryžius ir Berlynas, vykdantys šį verbavimą, tai sugalvojo jau ilgam. (...)

Ne taip seniai, Prancūzijos užsienio reikalų ministras Loran Fabius sakė viešai, kad prezidentas Assadas "nenusipelnė būti pasaulyje" ir įtikinėjo, kad džihadistai darė "gerą darbą". Daugelis jaunuolių atsiliepė į jo kvietimą ir prisijungė prie Al-Nusra (Al-Qaida), o vėliau į IV. O šiandien, buvęs užsienio reikalų ministras Bernard Kouchner viešai pareiškia, kad Prancūzija rems sudarymą valstybės, į kurią įeis Irako Kurdistanas ir koridorių, kuris per Siriją sujungs jį su Viduržemio jūra. Keletas jaunų europiečių jau atsišaukė į šį kvietimą, o daugelis kitų paseks jų pėdomis.“


Egor Cholmogorov rašo straipsnyje „Žiauri prancūzų kalbos pamoka“ rašė: Po Pirmojo pasaulinio karo Prancūzija gavo mandatą valdyti Siriją, ji iš pradžių padalino vieningą teritoriją į 5 valstybes pagal konfesijas: krikščionys, alavitai, sunitai, druzai, armėnai. O po to paėmė ir suklijavo į dvi – Siriją ir Libaną, sukūrę prielaidas pilietiniams karams abiejose šalyse. Jei prancūzai išlaikytų Siriją vieningą, ar jei padalintų kaip reikiant, – jokio IVIL dabar ten nebūtų.

Du metus atgal prezidentas Olandas labiau už visus mosavo kardu ir veržėsi dalyvauti amerikiečių intervencijoje Sirijoje, tik per stebuklą buvo sustabdytos Vladimiro Putino. Būtent Olandas ir jo pirmtakas Sarkozi palaikė Kadafio nuvertimą, palaikė islamistinę revoliuciją Egipte, padeginėjo Siriją ir yra tiesiogiai kalti dėl IVIL gimimo, „An-Nusra“ ir panašaus purvo, už jų veiklos Prancūzijoje ir visoje Europoje paskleidimą, už sprogstamąjį užtaisą nešančius pabėgėlių srautus.

Kada sausio mėnesį žmogžudžiai susidorojo su „Šarli“ redakcija, tai vietoje adekvataus migracijos ir saugumo politikos pakeitimo, Olandą domino tiktai tai, kad Marin Le Pen negautų politinių taškų ir sugalvojo isterišką tolerancijos kompaniją „Je suis Charlie“.

Tuo tarpu, užjausti reikėjo ne tepliorius, nuo to laiko daug kartų save parodžiusius, o tuos Prancūzijos piliečius, kuriems ateityje grėsė pavojus tapti teroro aukomis!

Reikėjo griežtinti migracinę politiką, migracijos kontrolę, pradėti iš tikrųjų kovoti su teroristinėmis organizacijomis visame pasaulyje ir islamo pogrindžiu pačioje Prancūzijoje.“

Švediją pavertė tarptautinio terorizmo inkubatoriumi

Tarptautinių teroristų, kurie Sirijoje ir Irake pjovė žmonėms galvas, niekas neareštuoja Švedijoje, neteisia ir nesodina ilgiems metams į kalėjimą. Teroristai čia vos ne laukiami svečiai. Čia jiems valdžia suteikia nemokamą būstą, rengia nemokamus vairavimo kursus, ir nurašo skolas bankams, kurias šie turėjo prieš išvykdami žudyti nekaltų žmonių į Siriją ir Iraką. Visą šį tarptautinio terorizmo balių, kurį organizuoja Švedijos valdžia, apmoka Švedijos mokesčių mokėtojai iš savo kišenės.

Breitbart pasakoja, kaip kelios Švedijos savivaldybės planuoja „reintegruoti“ teroristus grįžtančius iš Artimųjų Rytų.

Lundo miesto savivaldybės kovos su ekstremizmu koordinatorė Anna Sjöstrand pasakė, kad sugrįžę teroristai „turi gauti tokią pačią pagalbą, kaip ir kiti, kas ieško mūsų pagalbos. Negalima pasakyti, kad todėl kad jūs padarėte neteisingą pasirinkimą, jūs neturite teisės sugrįžti ir gyventi mūsų visuomenėje“.

Kaip pranešė „Švedijos radijas“ tokiu štai būdu šiuos grįžtančius tarptautinius teroristus, su kuriais kovoja jau antrą dešimtmetį visa pasaulio visuomenė, ruošiasi integruoti Borlänge, Malmö, ir Örebro miestai.

Tačiau net ir Švedijoje ne visi yra tarptautinio terorizmo kolaborantai. Net ir ten pasigirsta protingų balsų. Magnus Norell, mokslinis Artimųjų Rytų ir terorizmo ekspertas, sako, kad valdžia neturi elgtis su islamu, kaip su kitomis ekstremizmo rūšimis. Jis perspėja, kad valdžios nesugebėjimas nubausti teroristus, kurie sugrįžta, stimuliuos žmones užsiimti terorizmu. Jis pasakė, kad „islamo ekstremizmas sudaro didžiausią pavojų, ir reikalauja daug ryžtingesnių veiksmų iš politikų ir valdžios pusės“. Bet Švedijos valdžia mano kitaip. Ji Švediją pavertė tarptautinio terorizmo inkubatoriumi.

Trampas buvo teisus: Švedija dėl neprotingos imigracijos politikos tapo terorizmo lizdu

Donaldas Trampas buvo teisus, kalbėdamas apie neprotingą Švedijos migracijos politiką. Po migrantų riaušių Stokholme, prasidėjusių šį pirmadienį, MIP ir politikai, kurie šaipėsi iš jo, turėtų JAV prezidento atsiprašyti. Jie liko durnių vietoje.

Europos valdininkai ignoruoja migrantų krizę, kurią aštriai pergyvena Švedija. Todėl Trampo pareiškimas, kad Švedija susidūrė su milžiniškomis problemomis pasirodė teisingos.  

„Būtina rūpintis saugumu mūsų šalyje. Jūs matote, kas vyksta Vokietijoje. Jūs galėjote matyti, praeitą vakarą, Švedijoje. Kas galėtų patikėti? Švedijoje! Jie priėmė per daug. Ir dabar pas juos problemos, apie kurias anksčiau nebuvo įmanoma įsivaizduoti,“ - pasakė Trampas. 

Vėliau jis pažymėjo savo Twitteryje, kad kalbėjo būtent apie migrantus ir apie su jais surištą nusikalstamumo augimą.

2017 metų spalio 18 dieną laikraštis The New York Times pranešė, kad daugumai Irano, Libijos, Sirijos, Jemeno, Somalio, Čado ir Šiaurės Korėjos gyventojų bus uždrausta atvykti į JAV. Padidinto dėmesio sulauks Irako ir Venesuelos piliečiai. „Kaip prezidentas, aš privalau veikti taip, kad apginti Jungtinių Valstijų saugumą ir interesus.“ - pasakė JAV prezidentas Donaldas Trampas.

Apie problemas su migrantais imta kalbėti dar prieš 10 metų. Jau tada ėmė ryškėti radikalizacijos požymiai tarp imigrantų musulmonų. Švedijos somaliečiai – džihado mitybinė terpė. Rinkeby veikia Al-Kaidos padalinys „Al-Šabab“, iš čia vyksta teroristai kovoti į Siriją, vėliau jie čia grįžta ilsėtis ir gydytis. Švedijos valdžia sukūrė tikrą teroristų veislyną pačioje Sostinėje, todėl tik visiškas idiotas, koks yra buvęs Švedijos premjeras, negalėjo pastebėti augančios grėsmės. Trampui pakako proto ir patirties blaiviai įvertinti akivaizdžią situaciją.

Švedijoje, kurioje gyvena 9,5 milijonai gyventojų yra apie 200 tūkstančių pabėgėlių ir nelegalių migrantų. Tai pats didžiausias skaičius Europoje lyginant su vietinių gyventojų skaičiumi. Švedija užima Europoje pirmą vietą ir pagal džihadistų skaičių, kurie įstojo į „Islamo valstybę. Tik prieš kelias dienas Švedijoje buvo nuteistas pirmas teroristas, Sirijoje nužudęs septynis jos piliečius. Egzekucija buvo nufilmuota video. Kiek žmonių nužudė šitas banditas niekas nežino.

Į Europą įsileidžiami visi nelegaliai perėję sienas. Praktiškai nėra jokios kontrolės. JAV veikia kitaip.

Atvykstančių iš Sirijos pabėgėlių tikrinimas JAV vyksta dvejus metus, juos tikrina penkios instancijos ir jeigu asmenybė nepatvirtinama, į JAV prašanti prieglobsčio yra neįleidžiamas. 

Lietuvos valdžia dar supaprastino „pabėgėlių“ priėmimą, juos įsileidžia net nepatikrinus (JAV sako, kad nesugeba jų patikrinti), tuojau pat juos veža į savivaldybes, į sostinę. Mano giliu įsitikinimu, taip elgtis gali tik visiški idiotai, arba nusikaltėliai, kuriems nerūpi savo valstybės ateitis.


Švedija įteisino tarptautinioterorizmo simbolį

Pasirodo vis daugiau faktų, kad JAV ir Europos Sąjunga yra tarptautinio terorizmo sponsoriai Artimuosiuose Rytuose ir Afganistane. Apie tai ne kartą kalbėjo pretendentas į JAV prezidento postą Donaldas Trampas, kariniai ekspertai. ES remia Sirijos teroristinę organizaciją Al-Kaidą, ją ginkluoja, palaiko masinėse informavimo priemonėse, leidžia teroristams iš ES važiuoti ir kovoti teroristų gaujose Sirijoje ir Irake, laisvai sugrįžti į ES, čia užsiiminėti terorizmu. Jei kas nors dar turėjo dėl to abejonių, jas galutinai išsklaidė Švedija, kurios prokurorai įteisino Daeš terororistų vėliavą savo šalyje.

Kaip pranešė Breitbart, Švedijos prokurorai įteisino Islamo valstybės (Daiš) kovos vėliavą. Šį simbolį panaudojo vienas teroristų ideologijos pasekėjas, gyvenantis Švedijoje. Jis, iš pradžių, buvo apkaltintas teroristų simbolikos propagavimu, bet Švedijos prokurorai jį išteisino. Nuo šiol teroristų vėliavos papuoš šią ES valsybę-narę, simbolizuos šios valstybės valdžios moralinę degradaciją, jos vertybes.

Nuorodos:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą