2017-10-02

Prof. Rolf Peter Sieferle knyga „Finis Germania“ - vinis į globalizmo šetono užpakalį


Profesorius R.S.Sieferle (1949-2016), buvęs Vokietijos kanclerės Angelos Merkel patarėjas, paliko 2016 metų rugsėjo mėnesį redakcijoje savo knygos „Finis Germania“ (Vokietijos finišas) rankraštį ir rugsėjo 17 dieną pasitraukė iš gyvenimo. 2017 metų vasarą išėjusi knyga tapo bestseleriu, nepaisant viso globalistų ir germanofobų pasipriešinimo, ir, manoma, padėjo partijai AfD iškovoti 93 vietas Vokietijos Bundestage.


Sieferle knyga yra puikus pavyzdys vokiečių tautos intelektualinių jėgų atgimimo, ieškančių kelių išsaugoti nacionalinį identitetą, kaip valstybės išsaugojimo pamatą. Nepaisant aršaus germanofobinės Merkel valdžios pasipriešinimo, sionistų valdomų MIP neigiamų ir priešiškų recenzijų, knyga užkariauja vis platesnės vokiečių auditorijos protus.


Knygą išleido leidykla „Antaios“. Tai esė rinkinys, kuris kelia pačius skaudžiausius ir MIP apeinamus Vokietijos nūdienos klausimus, kaip savęs neigimo įskiepijimą vokiečių tautai per amžiną kaltės mitą už žydų genocidą, savo tautos istorijos ir kultūros menkinimą.

Prof. Sieferle tvirtina, kad „Potsdamo taika“ žudo Vokietiją, taip pat, kaip Veimaro respubliką pražudė „Versalio taika“. Vokiečių nacija degraduoja dėl jos politinio surakinimo pokarinėmis sutartimis ir kalamų į sąmonę kaltės jausmu. Ji neveiksni ir dirbtinai susargdinta nepilnavertiškumo kompleksu.

Ypatingą vietą knygoje užima „migracijos problema“, kuri, autoriaus nuomone, yra „Hyper morali“, deformuota ir yra Vokietijos suicidalinės imigracinės politikos pasekmė.

Išsigandusi knygos populiarumo „Spiegel“ leidykla pašalino „Vokietijos finišą“ iš savo sąrašo. Tai sukėlė dar didesnį susidomėjimą šia knyga. Ji jau sulaukė ketvirto tiražo išleidimo per tris mėnesius ir „Amazon“ pagal pardavimus yra pirmoje vietoje. Populiariausia ji buvusios VDR teritorijoje, kur didžiausią populiarumą turi ir partija „AfD“.

Nereikia abejoti, kad po Vokietijos pabaigos ateis ir Lietuvos pabaiga, tai neišvengiama, nes šiandien Lietuvoje nebegyvena Margiriai ir Gražinos, šiandien čia bujoja KGB „genetikų“ klonuotos magnolijos ir jų subinlaižiai, pilvais šliaužiojantys paskui jiems apipjaustytų banksterių numestą dolerį ar eurą. Mūsų laukia lemiama kova už Lietuvą su globalizmo ir pederastijos šetonu ir mes turime būti verti savo protėvių, mes privalome šią kovą laimėti „vardan tos Lietuvos“!

Šaltiniai:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą