2017-10-24

Orbanas paskelbė Centrinę Europą „zona be migrantų“


Tntisovietinio vengrų sukilimo 61-jų metų (spalio 23 d.) minėjimo proga pasakytoje kalboje Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas paskelbė Centrinę Europą „zona be migrantų“.



Orbano nuomone, Vengrijos, Lenkijos ir Čekijos vienybė gali sustabdyti globalizaciją ir masinę migraciją, o Europa privalo būti „saugi, teisinga, pilietine, krikščioniška ir laisva“, sugrįžti prie savo didybės, kurią ji turėjo iki to, kai tapo vis labiau multikultūrine. Apie tai informavo Associated Press.

Jis pakartojo savo ES kritiką ir pasakė, kad ES sienos turi būti apsaugotos.

Orbano žodžiais, migrantų antplūdį organizavo „finansinė jėga“, kuri mėgina sunaikinti Europos tautų „krikščionišką identitetą“.

Orbano žodžiais, ES ir jos valstybės tapo įkaitais „spekuliantų imperijos“. „Mistinė finansinė jėga apdovanojo Europą šiuolaikiniu tautų perkraustymu, milijonais migrantų ir atėjūnų antplūdžiu“.

Amerikos milijardierius Sorošas bando „užtvindyti“ Europą pabėgėliais iš Afrikos ir Azijos, kad sunaikinti „krikščionišką ir nacionalinį“ Europos tautų suverenitetą.



Lietuva, sprendžiant iš Vidaus reikalų ministro Eimučio Misiūno pareiškimo spaudai, ketina ir toliau vykdyti lietuvių tautos genocidą, vežti į šalį tūkstančius musulmonų iš Afrikos ir Azijos.

Šiems "pabėgėliams" - mūsų okupantams ir mūsų tautos „socialiniams parazitams“ sukurtos išskirtinės gerbūvio sąlygos, kas diskriminuoja lietuvius savo valstybėje.  












Komentarų nėra:

Rašyti komentarą