2017-10-13

Sorošas – velnias. Krikščionių pareiga kovoti prieš velnio=Sorošo planą


Pirmadienį, spalio 9 dieną, Vengrijos parlamente Fidesz partijos deleguotas Energetikos ministro pavaduotojas András Aradszki perskaitė pranešimą „Krikščionių pareiga kovoti prieš Velnio=Sorošo planą“. Kaip seka iš vengrų portalo „The Budapest Beacon“, pranešėjas pasakė, kad Pagal Fatimos pranašystes didžiausias ir baigiamasis velnio puolimas prieš Bažnyčią bus puolimas prieš šeimą: Mes matome tai abortų, autonazijos, vienalyčių santuokų ir priverstinės genderinės teorijos politizacijos pavyzdžiu... Mes matome grandiozinį europinio šeimos instituto puolimą, kurio pagalba Sorošas ir jo draugai nori sunaikinti nepriklausomybę ir nacionalinių valstybių vertybes su tikslu sunaikinti Europos krikščionišką dvasią, apgyvendinant dešimtis milijonų migrantų.



Bet kova su velniu – tai krikščionių pareiga. Taip, aš kalbu apie velnio puolimą, kuris taip pat yra neigimo angelas, nes jie neigia tai, ką jie ruošiasi padaryti, net tada, kai tai visiškai akivaizdu. Jie konvulsiškai bando įrodyti, kad nėra kvotų, nėra apgyvendinimo įsipareigojimų, ir Sorošo planas neegzistuoja.“


Aradski toliau tvirtino, kad Liuciferis visus klaidina frazėmis apie žmogiškus santykius ir artimojo meilę, mokydamas Bažnyčią. „Nacionalinės konsultacijos – tai puiki galimybė mums išsakyti savo nuomonę dėl velnio/Sorošo plano, o taip pat išsakyti savo nuomonę apie tai, ką mes manom apie tūkstantmetę savo tėvynės istoriją, mūsų nacionalinį suverenitetą, mūsų laisvę ir mūsų mylimą Europą.

Aradszki papasakojo, kad jis nesenai dalyvavo Rožinio maldose savo rinkiminėje apylinkėje, kur kartu su mūsų broliais lenkais meldėsi Šventai Mergelei Marijai už Vengriją, už krikščionišką Europą, kurioje nėra laisvės ir už terorizmo pabaigą.

Mes padarėme tai todėl, kaip skaitė popiežius Jonas Paulius ir popiežius Benediktas ir kiti kovotojai su velniu – rožinis yra pačiu stipriausiu ginklu prieš blogį ir gali pakeisti istorijos eigą. Džordžas Sorošas greitai pajus tai.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą