2017-10-18

Rusijos caro šeimos išniekinimo skandalą organizavo nusikaltėlių grupuotė „Matilda“ (video)


Apie caro šeimą išgirdau iš senelio pasakojimų dar vaikystėje. Mano senelis Petras Klibavičius Pirmojo pasaulinio karo metu tarnavo caro kariuomenės felčeriu. Jam, kaip jis man pasakojo, teko pažinoti viena iš caraičių, tarnavusių gailestingąja sesute karo ligoninėje. Visiems ten dirbusiems buvo šokas, kai į frontą atvyko Nikolajus II ir aplankė savo dukterį. Iki tol niekas nežinojo, kad tai caro duktė. Vargu ar šiandieniniai ES liberastiniai lyderiai taip pasielgtų.


Tūlas žydų tautybės režisierius Aleksej Učitel labai profesionaliai išsityčiojo iš žydų bolševikų sušaudytos Caro šeimos atminimo. Kalbu apie prastai nuskambėjusį ir stačiatikių tikinčiuosius giliai įžeidusį filmą „Matilda“ (žiūr. ankstesnes publikacijas 1, 2, 3, 4).

Na, kiekvienoje tautoje pasitaiko išsigimėlių. Paaiškėjo, kad ten tokių išsigimėlių buvo ir daugiau, visa etninė nusikaltėlių gauja, kurie iš investuotojų pagrobė daugiamilijoninę sumą, skirtą filmui kurti, Holivudo aktoriams samdyti, pakeitė filmo scenarijų. Apie tai pasakoja nuo šios vagių gaujos nukentėjusio investuotojo Olego Moskaliovo dokumentinis filmas.

Spalio 18 dieną RF Valstybės Dūmos narė Natalija Poklonskaja kreipėsi į RF Generalinį prokurorą dėl filmo nuomos leidimo sustabdymo.







Ankstesnės publikacijos filmo „Matilda“ tema:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą