2017-10-19

Dar 18 Sorošo milijardų Europos tautų naikinimui


Net ir po mirties šis buvęs esesininkas Švarcas, vėliau persivadinęs į Džordžą Sorošą, kenks Europos tautoms. Šį antradienį „Wall Street Journal” pranešė, kad finansų spekuliantas Džordžas Sorošas į savo fondą „Open Society Foundations“ pervedė 18 milijardų dolerių. 


Dabar „Atviros visuomenės fondas“ tapo antru pagal dydį po Bilo ir Melindos Geitsų fondo (National Philanthropic Trust).

Šiuo metu fondas valdo 41 milijardų dolerių. Jį kontroliuos ne asmeniškai Sorošas, bet investiciniskomitetas, kuriam jis vadovauja. Artimiausiu metu Sorošas planuoja pervesti fondui dar du milijardus eurų. 

Fondas įsteigtas 1979 metais. Pirmas užsienio skyrius atidarytas Vengrijoje 1984 metais. 2017 metais jis turėjo 40 atskirus ofisus įvairiose šalyse. Savo ardomąją veiklą 2017 metais atnaujino Lietuvoje. 2017 metais fondo išlaidos buvo 940milijonų. Nemaža dalis teko Europos griovimui-nelegalių imigrantų transportui į Europą ir ardomai veiklai JAV teritorijoje. Nuo 1984 metų fondas išleido 14 milijardų eurų. Jo turtą Forbes vertino praėjusio penktadienio duomenimis 23 milijardais dolerių. Yra duomenų, kad tai yra Rotšildų kapitalai, jo valdomi patikėjimo teise.

Biudžetas Open Society Foundations 2017 metais buvo 941 mln. dolerių. Fondo atstovai informavo „Wall Street Journal”(WSJ), kad paskutinis milijardierio žingsnis – jo aktyvų perkėlimas iš Sorošo investicinės kompanijos jo finansuojamų įstaigų naudai, kad „pilnai pakeis jų funkcionavimo sistemą“. 

Remiantis „WSJ” informacija, sukurta valdymo struktūra turėtų efektyviai funkcionuoti ir po milijardieriaus mirties. Direktoriumi yra paskirtas Patrick Gaspard, kuris susietas su JAV Demokratų partijos nacionaliniu komitetu.

Sakoma, kad visos šios perturbacijos yra pertvarka investicinio fondo (hedge fund) į paramos fondą tolimoje perspektyvoje. 

„WSJ” pažymi, kad Sorošo Atviros Visuomenės Fondo migrantų iš Artimųjų Rytų palaikymas ir spaudimas, kad juos priimtų Europos valstybės, ne visur patinka. Sorošo dalyvavimas, „užpikdė nacionalines vyriausybes, tokių, kaip Vengrijoje“, - rašoma „WSJ”. Politikai Makedonijoje, Lenkijoje ir kitose Europos valstybėse, neslepia kritikos Sorošo poveikiui į savo šalių vidaus politiką. 

Lenkų dienraštis wPolytice rašo, kad JAV Sorošas yra dosnus Demokratų partijos donoras, o jo fondai sutelkė pastangas keisti JAV imigracijos politiką, teismų ir kalėjimų sistemą, finansavo lotynoamerikiečių ir afroamerikiečių jaunimo palaikymo programas. Jis palaikė veiklą judėjimo „Black Lives Matter.” 

Pernai DCleaks.com nutekinti Dž. Sorošo valdomo Atviros visuomenės fondo dokumentai visam pasauliui atskleidė, kaip pasitelkus šimtus milijonų JAV dolerių kairiųjų iniciatyvų paramai buvo kišamasi į valstybių vidaus politiką visame pasaulyje. Nutekintieji dokumentai atskleidė daugiamilijoninę Sorošo paramą naujajai Europos Sąjungos (ES) pabėgėlių politikai, siekiant Europą užgriuvusią imigracijos krizę paversti „naująja norma“ ir „pastovia būsena“. Jie taip pat parodė, kad Sorošas darė spaudimą JAV prezidento Barako Obamos administracijai siekdamas padidinti į JAV kasmet priimamų pabėgėlių skaičių nuo 70 iki 100 tūkstančių. Be to paaiškėjo, kad milijardierius nurodinėjo tuometinei JAV Valstybės sekretorei Hilari Klinton (Hillary Clinton), kaip elgtis užsienio politikoje, siekė pakeisti abortus draudžiančių šalių įstatymus, užčiaupti islamo kritikus bei kišosi į Europos šalių rinkimus.


Dokumentai parodė Sorošo požiūrį į Europos imigracijos krizę. Sorošas siekė politikams įteigti, kad pabėgėlių krizę reikėtų priimti kaip „naująją normą“ ir atsisakyti požiūrio, jog į ją reikia kaip nors reaguoti, bandant sustabdyti milžiniškus migracijos srautus. Paaiškėji, kad Sorošo grupes Europoje teikė paramą politikams, pasisakantiems už atvirų sienų politiką, taip pat finansiškai rėmė žurnalistus, palankiai atsiliepiančius apie imigraciją į Europą. Pavyzdžiui, Sorošo remiamos grupės agitavo prieš partijos „Teisė ir teisingumas“ išrinkimą Lenkijoje, o pats Sorošas siūlė nepaisyti referendume Britanijoje išreikštos britų valios palikti Europos Sąjungą.

Politikos apžvalgininkės Pamelos Geler (Pamela Geller) teigimu, Sorošas siekia įgyvendinti globalistinę viziją, o islamizaciją mato kaip pasaulinės transformacijos, kurią nori pasiekti, šalutinį efektą: „Jis yra globalistas, kuris tiki, kad sunaikinus tautas bus sunaikintas nacionalizmas ir įsigalės pasaulinė taika, tarp žmonių ištrindama visas sienas ir skirtumus. Globalizacija ir islamizacija iš tiesų yra dvi tos pačios monetos pusės – islamizacijos pagalba Vakarų šalys praranda savo identitetą kaip nepriklausomi, krikščioniški vienetai ir tampa labiau linkusios į globalizaciją, siekiančią atimti iš jų suverenitetą ir veiksmų laisvę. Be globalizacijos ideologijos, islamas prarastų vieną iš mirtiniausių savo ginklų pasaulinėje arenoje. Globalizacijos ideologija, skatinama tokių žmonių kaip Sorošas, užkerta kelią veiksmams, kurie Vakarams leistų apsiginti nuo islamo pavojaus“, – teigia P. Geler.

Naujienų portalo Breitbart duomenimis Sorošas beveik 650 tūkst. JAV dolerių parėmė organizacija Black Lives Matter atsakingą už JAV juodaodžių keliamus išpuolius ir riaušes prieš šalies policininkus bei agresyvų elgesį prieš vietos baltaodžius.

Paviešinti slapti dokumentai atskleidė ir Dž. Sorošo planą kovojant už „moterų teises“ pakeisti įstatymus visose negimusią gyvybę saugančiose pasaulio šalyse, ypač didelį dėmesį skiriant konservatyviajai Airijai. O pasinaudojus šia šalimi kaip pavyzdžiu siekti abortus legalizuojančių įstatymų priėmimo „kitose katalikų dominuojamose šalyse“.

Spalio 9 dieną, Vengrijos parlamente Fidesz partijos deleguotas Energetikos ministro pavaduotojas András Aradszki perskaitė pranešimą „Krikščionių pareiga kovoti prieš Velnio=Sorošo planą“. Kaip seka iš vengrų portalo „The Budapest Beacon“, pranešėjas pasakė, kad Pagal Fatimos pranašystes didžiausias ir baigiamasis velnio puolimas prieš Bažnyčią bus puolimas prieš šeimą: Mes matome tai abortų, autonazijos, vienalyčių santuokų ir priverstinės genderinės teorijos politizacijos pavyzdžiu... Mes matome grandiozinį europinio šeimos instituto puolimą, kurio pagalba Sorošas ir jo draugai nori sunaikinti nepriklausomybę ir nacionalinių valstybių vertybes su tikslu sunaikinti Europos krikščionišką dvasią, apgyvendinant dešimtis milijonų migrantų.

Šių metų balandžio 26 dieną Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas pasakė kalbą Europos parlamente. Savo kalboje jis tvirtino, kad Vengrija turi teisę gintis nuo migracijos ir nuo veiksmų Amerikos spekulianto Džordžo Sorošo.

„Aš žinau, kad Vengrijos galia, dydis ir svoris žymiai mažesni, negu finansinio spekulianto Džordžo Sorošo, kuris dabar atakuoja Vengriją“, - pasakė jis.

Orbano žodžiais, Sorošas griauna gyvenimus milijonams europiečių savo finasinėmis spekuliacijomis, jis yra atviras euro priešas.

„Negali būti jokių ypatingų privilegijų, ir niekas negali būti aukščiau už įstatymą – net antžmogis-Džordžas Sorošas“, - pasakė jis.

Ankstesnės publikacijos Sorošo kenkėjiškos veiklos tema:

http://lebionka.blogspot.lt/2017/10/sorosas-velnias-krikscioniu-pareiga.html
http://lebionka.blogspot.lt/2017/08/sorosas-ir-toliau-kovoja-pries-europa.html
http://lebionka.blogspot.lt/2017/04/soroso-fondas-susmirdes-globalizmo.html
http://lebionka.blogspot.lt/2017/08/italijos-prokurorai-ir-judejimas.html
http://lebionka.blogspot.lt/2017/08/italijos-lampeduzos-uoste-sulaikytas.html
http://lebionka.blogspot.lt/2017/06/afrikiecius-i-es-vezancias-mafijozio.html


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą