2017-10-12

Merkel pasaka apie „gerą vaikiną“ ir „kiekvienos mamytės svajonę“ Suleimaną, kuris Sirijoje buvo ypač žiauriu teroristu ir „karo nusikaltėliu“, kankinusiu SNO darbuotoją


Dabar Vokietijoje madingos ne Haufo, ne Brolių Grimų pasakos, dabar vokiečiams pasakas seka Angela Merkel ir jos kišeninė liberastinė spauda. Šios pasakos apie „gerus pabėgėlius“, „sėkmingą jų integraciją“, „multikultūralizmą, kuris praturtina „skurdžią vokišką kultūra“, ir , žinoma, vietoj pikto vilko čia yra partija „Alternatyva Vokietijai“ (AfD), kuria gąsdina net mažus vaikus.


Vieną iš tokių Merkel vokiškų pasakų nugirdo ir perpasakojo simpatinga lenkų žurnalistė Aleksandra Rybinska.

Senai senai, už jūrų marių, gyveno kartą labai geras „pabėgėlis siras“, kuris vos pakviestas Angelos Mekel, nedelsiant 2015 metais atbėgo į Vokietiją, kartu su dar milijonu „vargšų pabėgėlių“, atbėgusių iš Sirijos, Irako, Afganistano, juodosios Afrikos. Šio gerojo vaikino vardas buvo Suleimanas al-S., kaip ir Haufo herojų pasakose. Paprašė šis Suleimanas Merkel prieglobsčio ir, o stebukle, jį nedelsiant gavo, ėmė mokytis vokiečių kalbos, apie ji net rašė die Welt, kaip apie „dėmesingą“, „disciplinuotą“, „pavyzdingą mokinį“. Šis vaikinas labai sužavėjo vokiškas „mamytes“, kurios į jį įsimylėjo ir „tapo jų svajone“.

Suleimanas tadada į Vokietiją atsivežė tėvus ir tris seseris. Jis net ėmė ieškoti darbo! Tai buvo tas žmogus, tas „specialistas“, kurių taip laukė Vokietijos pramonė.

Gaila, bet šioje vietoje graži Merkel pasaka apie sirą, karo auką, kuris pabėgo nuo persekiojimo, pasibaigė.

Šią pasaką nutraukė Pretensje Campeau, SNO darbuotojas, kuris 2013 metais Sirijoje buvo pagrobtas Al-Kaidos padalinio Jabhat Al-Nusra teroristų, vienas iš kurių buvo Merkel „svečias“ Suleimanas al-S.

Prancūzas nelaimėlis praėjo aštuonis mėnesius pragariškų kankinimų. Vienas iš kankintojų buvo Vokietijos tetulių numylėtinis Suleimanas. Pretensje Campeau pavyko pabėgti ir jis atpažino šitą išsigimėlį sadistą, jį išvydęs MIP. 2016 metais Merkel „pabėgėlis“ buvo Vokietijoje pasodintas į kalėjimą „už karo nusikaltimus“.

Įdomiausia tai, kad Merkel pasakos neturi pabaigos, nes, atsėdėjęs kalėjime, Suleimanas taip ir liks Vokietijoje, nes jam „Sirijoje gresia mirties bausmė už karo nusikaltimus“.

O gal Suleimaną priims koks išprotėjęs imbicilas policininkas iš kokios Baltijos šalies, pagal kvotų sistemą? Kvailiai juk neprognozuojami, net pasakose.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą