2017-10-02

Katalonijos įvykiai. Kam naudingas separatizmas Europoje? Perspėjimas Lietuvai


Katalonijos regiono prezidentas sako, kad „katalonai laimėjo teisę tapti nepriklausoma valstybe“, bet Madridas tvirtina, kad Ispanija nebus padalinta, šiandien praneša Sky News. 90 procentų rinkėjų pasisakė už nepriklausomybę.

Tapome liudininkais brutalių įvykių Katalonijoje, kur tautų apsisprendimo teisė ir jos nešėjai katalonai suėjo į konfliktą su legitimiais Ispanijos valstybės suvereniteto saugotojais.


Kam visa tai naudinga? Juk net pati Ispanijos valstybė, būdama ES dalimi, turi tik ribotą suverenitetą, kuris tolydžio traukiasi, kaip Balzako Šagrenės oda.

Politologo Igor Druz nuomone, dauguma nedidelių Europos tautų nacionalistų lyderiai – yra marionetės stambiausių bankininkų klanų, transnacionalinių korporacijų, galingų tarptautinių sektų.

Globalizacija vyksta skaldymo keliu, o iš mažų „Perlojos respublikų“ lengviau statyti pasaulinę valstybę, negu iš stambių valstybių, kokiomis buvo TSRS, Jugoslavija, Sudanas, Etiopija. Šiuo metu faktiškai jau suskaldyta Sirija, Irakas, Libija. Naujai suskaldytos valstybės tapo JAV, ES, NATO ir TVF, Pasaulio banko ir kitų Vakarų jėgos centrų marionetėmis.


Politologas Druz mano, kad panašūs procesai vykdomi ir ES, kad suvirškinti Europos tautas, pažaboti vietos biurokratiją, o tam dideles valstybes reikia suskaldyti į smulkias dalis, jas po to įjungti į ES nedidelių „valstijų“ pavidalu.

Įtakingos jėgos nutarė, kad Ispanija turi būti suskaldyta. Ispanijos suskaldymas kuriam laikui sukeltų chaosą, bet po to šio dirbtinai sukelto chaoso pagalba ES taps tik stipresne, atsikračiusi nacionalinės biurokratijos. Nauja tvarka per chaosą – žinomas globalistų principas.

Globalistai nori suskaldyti visas stambias nacijas, sumaišyti tautas, nužmoginti žmogų. Tam jie nupirko nacionalinių mažumų judėjimus.

„Smulkūs“ Europos nacionalistai yra pagauti ant globalistų kabliuko. Katalonų, panašu, irgi. Už kieno pinigus organizuoti kolosalūs mitingai Barselonoje? Štai klausimas. Ir dar įdomesnis klausimas: kodėl katalonų nacionalistų akcijos taip plačiai nušviečiamos MIP?

Apie prancūzų milijonines demonstracijas prieš homoseksualistų santuokas ar Makrono stumiamą darbo kodeksą jos praktiškai tylėjo.

„Gana realu, kad nuo Ispanijos dirbtinai atplėš Baskų kraštą“, - spėja Igor Druz.

Ispanijos karalius Chuanas Karlos I įjungė Ispaniją į pasaulinę ekonomiką ir į ES, apribojęs jos suverenitetą. Girdami liberalų karalių globalistai kalba apie ekonomikos augimą, bet dažnai pamiršta milžiniškos šios šalies skolos. Globalistinės MIP visai nutilo apie skolose paskendusias PIGSS šalis, tarp kurių yra Ispanija. Kur dingo ši jų skolų problema? Aš net neabejoju, kad šias jų skolas sumokame ir mes per kiekvieną dieną brangstančias prekes ir paslaugas, nes Briuselio gudragalviai kas mėnesį prispausdina (prirašo nulių elektroninėse sąskaitose) po 60 milijardų eurų „iš oro“ ir taip mus visus apvaginėja.


Chuanas Karlas I įvykdė Ispanijos iškrikščioninimą. Krikščionys Ispanijoje šiandien laikomi vos ne bepročiais. Bažnyčios ištuštėjo ir sparčiai uždaromos.

Kai kada vyksta ir taip, rašo Druz: „ne taip senai Madride minios pogromininkų LGBT-aktyvistų išniekino bažnyčią, išsityčiojo iš jos gynėjų, kai kuriuos iš jų sumušė. Ispanijos jaunimas buvo pilnai išniekintas degeneratyvaus švietimo programų mokyklose ir universitetuose, liberalios MIP propagandos, ko pasekoje jis sveikina narkotikų legalizavimą ir homoseksualistų šeimas. Šeimos institutas Ispanijoje, kaip ir visoje ES, yra ties išnykimo riba, todėl gimstamumas krenta.“

Pagal Katalonijos pavyzdį skaldymas vyksta ir Lietuvoje. Man didelį nerimą kelia globalistų bandymai skaldyti Lietuvos valstybę, nuolatos akcentuojant Žemaitijos etninį išskirtinumą. Gali būti, kad separatizmo idėjų skleidėjai dėl savo genetiškai užprogramuotos siauraprotystės net neįsivaizduoja, kad šiuose žaidimuose jie yra globalizmo įrankiai, kuriems dėl jų bukumo net nereikia mokėti atlyginimų – jie patys save žudo savomis rankomis.

Niekas juk nepasimokys iš katalonų idiotizmo, visi lips ant savų grėblių, skubėdami talkinti globalistams griaudami savo valstybes, kad nebūtų įmanoma atstatyti jų suvereniteto, ir patys veršis į tautų naikinimo koncentracijos stovyklą – Euro sodomą.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą