2017-10-03

Lenkija ir Vengrija padėjo išgelbėti Vokietiją. O kokie Grybauskaitės pasiekimai?


Lenkai ne be pagrindo giriasi, kad padėjo išgelbėti Vokietiją nuo jų pačių politikos. VFR prezidentas Frankas-Valtris Šteinmajeris švenčiant Vokietijos vienybės dieną pasakė, kad imigrantų priėmimas neturi turėti dorovinio imperatyvo, bet turi atitikti Vokietijos integracijos galimybes. Tai gerokai per vėlu, nes praregėjimas įvyko tik po AfD sėkmės rinkimuose.


Šteinmajeris dar pasakė, kad reikia atskirti pabėgėlius nuo ekonominių imigrantų. Pastarieji, jo nuomone, neturi teisės į neribotą pagalbą. Problema tame – kaip prisipažino Vokietijos prezidentas, - kad sunku šiandien atskirti pabėgėlį nuo imigranto ir kol vokiečiai „nesusigrąžino“ šito sugebėjimo, pagalba jiems turi būti apribota.

Portale wPolytice išsakoma nuomonė, kad tai atviras pripažinimas savižudiškos imigracinės politikos, kuria Vokietija vykdo nuo 2014 metų. Nekontroliuojama imigracija sukėlė įtampą Vokietijos visuomenėje ir sumažino paramą pagrindinėms politinėms partijoms.

Lenkai kartu su kitomis Višegrado grupės valstybėmis nepasuko šiuo savižudišku keliu. Visai Europai buvo parodytas kitas vystymosi kelias – kelias į savo tautų reprodukciją, o ne į jų pakeitimą azijatais ir afrikiečiais. Jei ne tvirta šių valstybių pozicija, kitokia situacija šiandien būtų ir Vokietijoje. Vengrijos pastatyta siena praktiškai užtvėrė Balkanų maršrutą ir apsaugojo Austriją ir Vokietiją nuo naujos imigrantų bangos.



O kokie ponios Grybauskaitės pasiekimai? Ji labai stengėsi į Lietuvą vežti ekonominius „pabėgėlius“, kurie nedelsiant pabėgdavo, nepaisant už 500 eurų jiems nuomojamus būstus ir suteiktas kitas sąlygas, kurių pavydėtų didesnioji Lietuvos piliečių dalis, nekalbant jau apie badu jos marinamus pensininkus. Dar ji valstybę įklampino į skolų liūną, į euro balą, jai vadovaujant buvo baigti naikinti lietuviško kapitalo bankai, organizuota dujų terminalo afera. Šiandien pasiekė nauja žinia – 28 milijonų bauda už sugriautą geležinkelį. Grybauskaitei valdant sugriautas ne tik geležinkelis, sugriauta teisėsauga valstybėje. Mums nėra kuo pasigirti, mūsų valstybė Grybauskaitės baigiama naikinti ir jai jokie lenkai su čekai nebepadės!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą