2017-10-26

Pederastai formuoja Rusijos švietimą (video 16+)


„Aukštoji ekonomikos mokykla“ (AEM) – neoliberalizmo kalvė Rusijoje, kurios „kalviai“ formuoja Rusijos švietimą. Šie, kaip paaiškėjo pederastai, skleidžia kaimyninėje šalyje „laisvosios rinkos“ - pseudoekonomikos paistalus, sorošinio globalizmo nuodus, užsiima šeimos, visuomenės ir valstybės degradacija, ugdo iš ruso kvailį-vartotoją ir lytinį iškrypėlį.





Rusijos spauda pranešė, kad lytinių iškrypėlių portale pasirodė video, kuriame AEM „Švietimo instituto“ direktorius Isakas Fruminas tratina savo pavaldinį, instituto skyriaus vedėją.


AEM „rabinai fariziejai“ turi didžiulę įtaką Rusijos švietimo sistemai. Portale „Katiuša“ rašoma:
„Šiandien „Bolonės procesui“ ir Rusijos švietimo vesternizacijai praktiškai pilnai vadovaujama iš už AEM sienų, o konkrečiai iš jo „Švietimo instituto“, kuriam vadovauja Fruminas. Žinoma, klausimas apie tai, kas per žmonės kuruoja dešimčių tūkstančių jaunų protų formavimą, realiai formuoja Rusijos ateitį, po šio video publikavimo iškilo pilnu mastu. Bet problema platesnė. Reikalas tame, kad Frumino „Švietimo institutas“ aktyviai užsiima ir šalies mokinių problemomis“.

O kokia publika formuoja Lietuvos švietimą, kultūrą? Jų darbo rezultatai labai panašūs į Rusijos veikėjų. Lauksime video!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą