2017-10-23

Įdomus sutapimas: Sorošas į Lietuvą sugrįžo kartu su fašistais!


Mūsų vakarietiško kapitalo nupirktose MIP pasirodė pranešimas (1, 2), kad į Lietuvą sugrįžo kas? Kaip jūs galvojate? Ogi – fašizmas! Kažkokia fašistų organizacija „Skydas“. Atrodo – iš Balkanų atklydo! O baisiausia tai, kad už to skydo šmėžuoja Vladimiras Putinas, žydas pagal motiną (3), Mariją Šalomovą! Kas gali būti baisiau ir kvailiau už žydą fašistą?  Betgi – Vladimiras Putinas niekada nebuvo pastebėtas bendradarbiaujantis su fašistais! O gal čia Sorošo darbas?



Ukrainos žydobanderininkai, kaip jie save vadina, irgi Vilniuje nebuvo pastebėti filialus įkūrę. Lieka vienintelė persona galinti mus fašizmu apkrėsti – tai Džordžas Sorošas, kuris šį pavasarį vėl atšliaužė šalelės Lietuvos naikinti su savo fondu (4). Štai jis jaunystėje tarnavo fašistų SS organizacijoje, užsiiminėjo žydų turto nacionalizacija. Tai pretendentas į visokių perversmų ir kitų niekšybių organizavimą. Kiek jis visko tik nepriorganizavo po pasaulį, net JAV, piliečiai pateikė Prezidentui peticiją su prašymu jį pripažinti teroristu ir atimti pilietybę (5). Net Izraelis, istorinė žydų tėvynė, pasipiktinusi jo veikla! (6)

Kaip vystysis istorija su „fašistais“?

Jei jau vakarų kapitalo nupirktos MIP išrado Lietuvoje „fašistus“, tai būtinai bus sukurti „antifašistai“- valdžios remiamų banditų organizacijos ANTIFA. Jos labai sėkmingai Vokietijoje valstybės finansuojamos ir Merkel režimui labai padeda kovoti su kitaminčiais (7).

Paskutinis juokingas pavyzdys: Nesenai pasibaigė Frankfurto knygų mugė. Tai štai toje mugėje kažkoks „fašistas“ rašytojai feministei viešai šaukė „Užsičiaupk PIZDA“. Bet kokia nelaimė, paaiškėjo, kad tai buvo ne „fašistas“, o Merkel režimo penimas ANTIFA (8).


„O kas gali būti kvailiau už Antifa? Tik žydiška Antifa", sako Olegas Veksleris (7). Jo nuomone, „visas Vokietijos kairysis ekstremizmas legitimizuotas iš paties viršaus“ ir „būtų naivu galvoti, kad poniai Merkel apie tai neraportuoja. Per metus skaičius kairiojo ekstremizmo nusikaltimų Bavarijoje ir Saksonijoje padidėjo trigubai.“

Visi požymiai, kad globalizmas pasiekė savo agonijos faze, galutinai išprotėjo ir raitosi priešmirtinėse konvulsijose. Kitaip aš negaliu paaiškinti šio Vakarų „elito“ idiotizmo. Bet, kai pamatau pragertą chroniško alkoholiko Ž.K.Junkerio fizionomiją, pasidaro labai liūdna, prisimenu sovietinį anekdotą apie soliterę ir jos vaiką soliteriuką, gyvenančius antrame gale, ir sakau sau: „kokioje šiknoje mes gyvename, mamyte!“

Tiesa, būčiau pamiršęs dar vieną įdomų įvykį apie JAV „fašistus“ (9). Priminsiu:


New York Times pranešė, kad policija areštavo 19 metų amžiaus žydą su dviguba JAV-Izraelio pilietybe, kuris grasino daugeliui žydų įstaigų, tarp jų dešimtims JAV žydų visuomeninių centrų.

JAV portalas Zerohedge pranešė (10), kad žmogus iš Sent-Luiso, Juan Thompson, buvęs reporteris ir įsitikinęs šalininkas Berni Sanderso – buvo areštuotas dėl ne mažiau aštuonių dešimčių bombų grasinimų žydų organizacijoms visoje šalyje. „Antisemitizmo“ išpuoliais prieš tai buvo bandoma apkaltinti Trampo šalininkus.

Izraelio policijos spaudos sekretorius Mikki Rozenfeldas pasakė, kad įtariamasis yra iš Aškelono rajono Izraelio pietuose. Jis siuntinėjo grasinimus ir įstaigoms Australijoje ir Naujoje Zelandijoje, o taip pat mažiausiai vienam lėktuvo komerciniam reisui, po ko lėktuvas turėjo leistis avariniu būdu (11).

Noras suklaidinti („Klaidinga vėliava“) – pagrindinis nusikaltimo motyvas. Nusikaltėlis naudojo „pažengusias maskavimo technologijas“ internete. Izraelio specialiosios tarnybos paėmė iš jo kompiuterį, antenas ir kitą įrangą.

Areštas įvykdytas po daugelio mėnesių FTB, JAV, Europos specialiųjų ir Izraelio specialiųjų tarnybų tyrimo.

„Prasidėjo tyrimas keliose šalyse vienu metu“, „buvo ištirta dešimtys telefono skambučių su grasinimais visuomeninėms vietoms, sinagogoms ir visuomeniniams pastatams, kas sukėlė paniką ir nutraukė įvairių organizacijų renginius“, - kalbama pranešimuose.

Per paskutinius du mėnesius buvo pranešta apie grasinimus dešimtims žydų visuomeninių centrų Visoje JAV teritorijoje apie daugiau negu 100 bombų visoje JAV teritorijoje.

Reikia pažymėti, kad antizemitizmo kurstymas nėra nauja sionistų taktika. Apie tai rašė dar Douglas Reed knygoje „The Controversy of Zion.“ (12)

Šaltiniai:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą