2017-10-25

Krone: suimtas pabėgėlis iš Pakistano, kuris nužudė 70 žmonių


Austrų dienraštis Krone šiandien praneša, kad buvo suimtas serijinis žudikas iš Pakistano, kuris yra nužudęs 70 žmonių.

Operatyvinės tarnybos gavo informaciją, kad šis „pabėgėlis“- „Pakistano mėsininkas“ Austrijoje užsiima „pabėgėlių“- nelegalių migrantų (praktiškai visi taip vadinami „pabėgėliai“ yra nelegalūs migrantai, nes į Europą jie patenka be vizų) vežimu. „Pakistano mėsininkas“ buvo sulaikytas prie Vengrijos sienos gavus Interpolo arešto orderį jo suėmimui.


Sulaikytas 35 metų Atif Z. Yra nužudęs ne mažiau 70 žmonių Pakistane ir skaitomas šioje šalyje žymiausiu samdomu kileriu.

Paskutiniu metu šis banditas vertėsi prekyba žmonėmis ir vežė juos iš Azijos į Austriją Balkanų maršrutu, kurį atidarė nelegalams nusikaltėlė Vokietijos kanclerė Angela Merkel, juo perėjo virš 2 milijonų nelegalų į Vakarų Europą, ir kurį uždarė Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas, čia įrengęs sieną už beveik 100 milijonų eurų.

Kilerio sulaikymo operacija įvyko autostradoje M60 miško masyve netoli gyvenvietės Bóly. Jis buvo areštuotas su likusiais 42 „pabėgėliais“.

Austrijos Vidaus reikalų ministras Volfgangas Sobotka pasakė: „Šis atvejis dar kartą parodo, kokią reikšmę kovoje su nusikalstamumu turi tarptautinis bendradarbiavimas. Aš galiu pasveikinti Austrijos tyrėjus su šia sėkme“.


O kas sulaikys didžiausią ES nusikaltėlę Merkel, atvežusią 2 milijonus nelegalų?




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą