2017-10-27

Žydiškos pasakos rusams: Vasermanas apie tai, kaip Rusija gali prisijungti Baltijos valstybes


Žinomas Rusijoje politikos ekspertas Anatolijus Vasermanas, išreiškė nuomonę, kad Baltijos šalys bus laimingos tik būdamos Rusijoje. Jo nuomone, Baltijos valstybės bet kuriuo momentu gali įeiti į Rusijos sudėtį, jose pasikartojus „Katalonijos scenarijui.“

Tam, mano apžvalgininkas, yra juridinis pagrindas, nes Estija ir Latvija 1721 metais įėjo į Rusijos imperijos sudėtį nupirkus jų žemę už 2 milijonų talerių sumą.

Jis sako: „Tai buvo gana stambi suma. Kelios dešimtys tonų sidabro“.

Apie Lietuvą ekspertas pasakė, kad ji pati prisijungė prie Rusijos, o 1794 metais šis procesas, jo žodžiais, vyko ramiai, gyventojai neprotestavo susijungimui su Rusija.



Vasermanas daro išvadą, kad Pabaltijis bet kokiu momentu gali prisijungti prie RF, jei šio regiono gyventojai referendume, panašiai, kaip Katalonijos gyventojai, nuspręs prisijungti prie Rusijos.

Kalbėdamas apie tai, kas gali paskatinti tokį referendumą, Vasermanas nurodo, kad šio regiono valstybės artimiausiu metu susidurs su rimtomis ekonomikos problemomis, kurios iškils pasibaigus Briuselio subsidijoms, o taip pat su būtinybe išmokėti milžiniškus kreditus, kas sukels šių šalių degradaciją.

„Viskas, kas liks vertingo Pabaltijy, bus paimta padengti kreditus“, - reziumuoja Vasermanas. Jis mato Pabaltijo gyventojus Rusijos sudėtyje.

Ką reiškia šitie paistalai?

Šiuo metu Rusija sparčiai artėja bankroto link. Baigiamas pravalgyti valstybės stabilizavimo fondas, sukauptas, kai naftos kaina buvo daugiau nei 100 dolerių už barelį, o savivaldybės prasiskolinusios, esant nepakankamam finansavimui iš valstybės biudžeto.

Žymus Rusijos ekonomistas prof. Vlentinas Katasonovas vadina melu pagyras, kad šalies ūkio augimą yra 2,5 procento. Tai jis vadina rezultatu manipuliacijų Rotšildų reitingų agentūrų, kas daroma nuraminti rusams ir toliau juos stumti į skolų duobę.


Į tokią būklę Rusiją atvedė žydiška šios valstybės valdžia, apiplėšusi ir išvogusi turtingiausią pasaulyje valstybę. Eduardas Hodos šiandieninę Rusiją vadina Trečiuoju Chazarų kaganatu.

Žydų tautybės politikos eksperto Antolijaus Vasermano paistalai apie pretenzijas į Pabaltijį, mano nuomone, skirtos pamaloninti Rusijos nacionalistų ir monarchistų ambicijas, iš kurių šiomis dienomis išsityčiojo žydas režisierius Aleksej Učitel su savo šmeižikišku filmu „Matilda“. 

Rusijos Dūmos narė Natalija Poklonskaja įrašė kreipimąsi į Rusijos gyventojus, kuriame atsispindi visas V.Putino valdžios supuvimas.


P.S. Rusų propagandistai atrado ir Lietuvoje vieną A.Vasermano bendramintę Lietuvos šmeižikę ir antisemitizmo kurstytoją Rūtą Vanagaitę, kuri nuvykusi į Rusiją propagavo Lietuvos okupacijos idėjas. Apie tai pranešė LNK penktadienio žinių laidoje 18:30.

Leidykla „Alma Litera“ išmetė iš prekybos šmeižikės Vanagaitės rašliavą. Sveikinu!







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą