2017-10-31

Terorizmas Europoje – Merkel rankų darbas (nužudytųjų skaičius, grafikas)


Portale Gatestone pateikiama Drieu Godefridi sudaryta terorizmo aukų skaičiaus analizė nuo 2007 iki 2016 metų (imtinai). Jei nuo 2007 iki 2014 metų ES nuo teroristų žūdavo apie 4 žmones, tai 2015-16 metais - apie 150. Teroristų aukų skaičius išaugo apie 38 kartus!


Vokietijos kanclerė Angela Merkel kaip tik 2015 metų pradžioje visus pasaulio gyventojus pakvietė atvykti į Europos Sąjungą, atvėrė šiems nelegaliems migrantams sienas. Vien į Vokietiją atvyko 1,8 milijono nelegalių migrantų.„Pabėgėlio“ statusas Vokietijoje yra suteiktas 0,5 milijono "pabėgėlių", absoliuti dauguma jų yra veltėdžiai (dirba tik 5%). Kiekvienas iš tų veltėdžių Vokietijai kainuoja 1,4 tūkstančio eurų per mėnesį, o nepilnamečiai be priežiūros dar kelis kartus brangiau. Viso Vokietijai šie visi atbėgėliai - socialiniai išlaikytiniai („parazitai“) 2017 metais kainuos milžinišką 43 milijardų eurų sumą. 

Su šia atėjūnų masę į Europą prasiskverbė šimtai tūkstančių islamo teroristų iš Azijos ir banditų iš Afrikos, siunčiamų tiesiai iš kalėjimų. 

Bundestago juridinės tarnybos ekspertų išvados skelbia, kad Angelos Merkel vyriausybė neturėjo juridinio pagrindo priimti 2015 metais sprendimą atidaryti sienas nelegaliems imigrantams.

Ekspertai tvirtina, kad tokius sprendimus gali priimti tik parlamentas. Vietoj to Angela Merkel šiuo klausimu konsultavosi tik su keliais ministrais.

Partija „Alternatyva Vokietijai“ (AfD) prieš rinkimus žadėjo, kad būdami Bundestage sudarys parlamentinę komisiją ištirti Angelos Merkel vyriausybės nutarimus.

Apklausos Vokietijoje parodė, kad 60% nori, kad migracija būtų apribota, o 71% respondentų nori griežtesnių migracijos ir prieglobsčio suteikimo įstatymų.

Angela Merkel yra didžiausia Europos nusikaltėlė. Ji organizavo europiečių žudynes ir vien tik 2015-2016 metais nužudė apie 300 europiečių. 

Šaltiniai:








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą