2017-10-05

Ko musulmonai negrai ir arabai bastosi mano gimtojo miesto Vilniaus gatvėmis? Kad nupjautų man galvą?


Nei musulmonų negrų, nei arabų niekada mano gimtame mieste nebuvo... iki pernai, kai Grybauskaitė su Skverneliu ėmė vežti juos į Lietuvą. Nebuvo čia ir terorizmo grėsmės, apie kurią spalio 4 dieną Valstybės saugumo departamento vadovas Darius Jauniškis informavo Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetą (NSGK). Jis pasakė, kad į Lietuvą yra patekusių ir su terorizmu siejamų žmonių, kad teroristus „stebi“, bet negali prieš juos imtis jokių priemonių, negali jų net išsiųsti. Na, gėris teroristai Briuselio alkoholikams ir imbicilams, jie čia ypač vertinami, ypač prižiūrimi. Valdžia nevykdo savo pagrindinės funkcijos – užtikrinti žmonių saugumą. Jie mūsų saugumą „užtikrina“ veždami teroristus - „pabėgėlius“ musulmonus, dalindami teroristams musulmonams vizas.


Ne visi musulmonai yra teroristai, bet visi teroristai ES buvo musulmonai“.

Po to, kai rugsėjo 30 dieną Marselyje musulmonas „pabėgėlis“ iš Tuniso nupjovė merginai galvą, o kitą subadė, prancūzų politikė Marin Le Pen paragino kovoti su islamo ideologija. Jos žodžiais, islamo ideologija „vykdo karą“ Vakaruose ir stengiasi „mus pavergti“.

Paryžiaus terorizmo analizės centro duomenimis, Prancūzija yra pagrindinis „Islamo valstybės“ taikinys, būtent čia gyvena daugiausiai atvykėlių musulmonų ir čia įvyksta 30 procentų visų teroro aktų.

Marin Le Pen tviteryje parašė: „Islamo ideologija yra politinė-religinė ideologija, kuri suplanavo mūsų pavergimą ir kariauja prieš mus“.

Spaudos konferencijoje ji pasakė, kad „Mes niekada neturime priprasti prie terorizmo“, kad „saugumas-tai pirmoji valstybės pareiga“. Politikė pareikalavo „sistemingai išsiuntinėti užsieniečius nusikaltėlius“ ir palengvinti išsiuntimą užsieniečių su „nesureguliuotu statusu“.

„Kova su terorizmu turi turėti tikslą išnaikinti islamistinę ideologiją visur ir visų formų,“ - pasakė La Pen.



Islamo teroras įsitvirtino Austrijoje

Austrijos liaudies partijos pirmininkas Heinz-Christian Strache perspėjo apie „islamo teroro doktriną“. Jis pasakė, kad islamo terorizmas „atvyko į Europos širdį“. „Ne kiekvienas musulmonas-teroristas, bet beveik kiekvienas teroro aktas Europoje pastaraisiais metai įvykdytas radikalių islamistų“.

Kam reikalingas terorizmas? Kam valdžia į Lietuvą veža teroristus?

Visuomenėje daugybė problemų, nuo kurių elitoms reikia nukreipti visuomenės dėmesį. Teroro aktų pagalba visuomenėje palaikoma įtampa. Pasinaudodami islamo terorų Prancūzijos valdantieji legalizavo iškrypėlių santuokas, priėmė darbo kodeksą, ėmėsi kitų radikalių visuomenės pertvarkų. Tas pats vyksta ir kitose ES valstybėse ir Lietuvoje, kurioje valdžia vykdo lietuvių tautos genocidą.

Pasaulio elitos, kurios ir naudoja terorizmą savo tikslams pasiekti, siekia pakeisti žmogų. „Kad tai pagrįsti, – būtina pakeisti pačią žmogaus asmenybės koncepciją. Todėl dabar vietoj krikčioniškos ir humanistinės pasaulėžiūros mums palaipsniui primeta transhumanistinę pasaulėžiūrą, kuri nuvertina žmogaus gyvybę, traktuodama žmogų kaip kažkokį biologinį objektą“, - sako garsi mokslininkė O.Četverikova. Jos nuomone, visi šie teroro aktai reikalingi tam, kad „žmonės nepajėgtų susiorientuoti, suprasti, kas yra jų pagrindinis priešas.“

Terorizmo organizatorių tikslas – nauja pasaulio tvarka. Štai todėl mums ir veža teroristus, štai todėl aš vis dauguau matau po mano gimtą miestą besibastančių musulmonų negrų ir arabų.


Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą