2017-07-27

Sirijoje atsirado visa „kovinių pederastų armija“


Pirmą kartą sąvoką „kovinis pederastas“ atsirado Ukrainoje. Terminas reiškia karinėje operacijoje dalyvaujantį „pederastą“. Šiuo terminu ukrainiečiai vadina jų rados narį Olegą Liaško, kuris yra homoseksualistas. Termino „kovinis pederastas“ autorius - Ukrainos Oligarchas ir Dnepropetrovsko apskrities gubernatorius Igoris Kolomojskis. https://www.youtube.com/watch?v=K7ixRp4JK0Q

Apie „kovinių pederastų armiją“ Sirijoje šiandien pranešė daugelis pasaulio MIP. Paskelbtoje nuotraukoje matyti net šeši šios „kovinių pederastų“ armijos kovotojai.

Sputniknews rašoma, kad „LGBT bendruomenės nariai įkūrė pirmąjį homoseksualų dalinį, Rakoje kovosiantį prieš teroristinę grupuotę "Islamo valstybė" (IV*), pranešama Nacionalinės LGBT teisių organizacijos tinklalapyje.Dalinio įkūrimo tikslas — kova prieš "fašizmą, tironiją ir engimą." Dalinys, pavadinimu "LGBT pasipriešinimo ir išsilaisvinimo armija" (The Queer Insurrection and Liberation Army, arba TQILA), prieš džihadistus kovos kartu su "Tarptautinėmis revoliucionierių partizanų pajėgomis" (IRPGF), kurios yra "Tarptautinio išsilaisvinimo bataliono" dalinys. Apie TQILA įkūrimą Twitter socialinio tinklo paskyroje pranešė "Tarptautinės revoliucionierių partizanų pajėgos".

Šešių „kovinių pederastų dalinys net nusifotografavo fone plakato „Šie homoseksualistai žudo fašistus. Ne mažiau šaunus ir jų lozungas, pareiškimas: „šaudyti į nugarą“. Tiesa, liko tik suprasti, ką konkrečiai jie turėjo omenyje?“ - rašomas portale truthngo.

Sprendžiant iš to, kad ši „armija“ ruošiasi šaudyti iš „nugaros pusės“, aiškėja jų lytinės preferencijos ir kuri vieta labiausiai nukentės jų priešams.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą