2017-07-09

ES ekonominės krizės priežastis - multikultūralizmas


Dr. Sjoerd Beugelsdijk žurnale „Scandinavian Journal of Economics“ paskelbta studija parodė, kad kultūriniai skirtumai neigiamai veikia Europos šalių regionų ekonomiką.

„Poliarizuotos visuomenės, kuriose žmonės nesutinka su pagrindinėmis vertybėmis, neigiamai veikia ekonomiką, nes daro neefektyvia koordinaciją, kas sumažina valstybės valdymo kokybę ir sumažina visuomeninio gėrio teikimą“, - sako Dr. Sjoerd Beugelsdijk

Gauti duomenys parodė, kad pilna analizė kultūros ir ekonomikos sąveikos neturi apsiriboti vien tiktai kultūrinių vertybių rinkiniu, o papildomai turi būti įvertintas laipsnis, kuriuo šias vertybes pripažįsta įvairios šalies piliečių grupės.

Multikultūralizmas yra globalizmo bankrutavusi utopinė koncepcija, kuri postuluoja, kad įvairios kultūros taikiai sugyvena tarpusavyje. Ji buvo globalistų sugalvota tautų ir valstybių naikinimo tikslu. Globalistai turi ir kitą tautų ir rasių maišymo koncepciją, vadinamą „lydymo katilą“, kuri diegiamas JAV.

Senai praėjo laikai, kai Švedija pasaulyje buvo ekonominės gerovės ir saugumo pavyzdžiu. Šiandien 20 procentų jos gyventojų sudaro iš Afrikos ir Azijos globalistų atvežti mažo išsilavinimo, protinio išsivystymo ir kultūriškai atsilikę žmonės, dažnai net ir nenorintys dirbti, o siekiantys gyventi socialinių parazitų gyvenimą. Dauguma jų yra švedų socialinės sistemos išlaikytiniai.

Šiandien Švedija skęsta prievartoje ir nusikalstamume. Po kelių dešimtmečių nekontroliuojamos imigracijos, krizė stiprėja. Švedijos karalystės policijos viršininkas Dan Eliasson savo pranešime apie „No-Go“ zonas Švedijoje nurodė, kad jų skaičius padidėjo iki 61. Čia veikia nusikaltėlių paralelinė visuomenė su savo įstatymais, nuosava bankų sistema ir savo jurisdikcija.

„Situacija aštri“ - pasakė policijos viršininkas. Padėtis tokia bloga, kad policija prašo viršininko pagalbos. Dan Eliasson kreipiasi maldaudamas visuomenę: „Kiti visuomenės nariai, padėkite mums, padėkite mums!“

Prieš kelias savaites Švedijos finansų ministras pasakė, kad Švedija susiduria su rimtomis finansinėmis problemomis dėl nekontroliuojamos migracijos.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą