2017-07-24

Vilniaus meras Šimašius "įrengė" pasivaikščiojimų ir dviračių taką prie Neries Vilniuje. Šimašiaus patentas: „Naujas pėsčiųjų ir dviračių takų įrengimo (pinigų pasidarymo iš oro) metodas, panaudojant tam dar sovietinę miesto infrastruktūrą“


Na iš štukorius tas laisvosios rinkos specialistas, o dabar ir Lietuvos sostinės Vilniaus meras Remigijus Šimašius. Ko jis per dvejų metų sėdėjimo mero kėdėje laiką tik nepridirbo! Jau Zuokas buvo ilgapirštis štukorius, o šitas dar ir už aną Ostapą Benderį didesnis šposinininkas.

Paskelbė Šimašius, kad prie Neries įrengs pėsčiųjų ir dviračių takus, o nepraėjus net savaitei ėmė ir įrengė. 

Labai nustebau eilinį kartą išėjęs pasivaikščioti Petro Vileišio gatve, kurioje gyvenu, o tiksliau, šios gatvės atkarpa nuo Šilo tilto ir link Valakampių. Paaiškėjo, kad tai visai jau ne P.Vileišio gatvė, kurią dar „prie ruso“, prieš kokių 50 metų išesfaltavo, o naujasis Šimašiaus "Paupio takas“ (žiūr. nuotrauką). Pasirodo, kad naujų takų įrengimui tereikia tiek nedaug: įkalti metalinį stulpą su užrašu "Paupio takas" senoje duobėtoje ir apleistoje gatvėje, išilgai kurios stovi netvarkingi šiukšlių konteineriai. Paprasta ir labai pelninga. Įdomu, kiek milijonų Šimašius panaudojo naujo tako įrengimui?

Sveikinu Šimašių su naujais jo beprotiškais pasiekimais. Reikėtų šiam šposininkui užpatentuoti savo išradimą. Pavadinus patentą, pavyzdžiui: „Naujas pėsčiųjų ir dviračių takų įrengimo (pinigų pasidarymo iš oro) metodas, panaudojant tam dar sovietinę miesto infrastruktūrą“.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą