2017-07-03

Trampo užsienio politiką užgrobė neokonų sionistų cabala



Portale themillenniumreport.com pasirodė straipsnisTrump Foreign Policy Completely Hijacked By Neocon Zionist Cabal“, kuris nušviečia JAV prezidento Donaldo Trampo transformacijos priežastis, pasakoja apie sionistų „Didžiojo Izraelio“ plano vykdymą, apie Saudų dinastijos žydišką geneologijos medį.


Kaip tai įvyko?


Jeigu dabar buvo kokios tai abejonės, tai dabar jos pradingo. Trampo užsienio politika Artimųjų Rytų atžvilgiu buvo pilnai suderinta su bendra Izraelio-Sauditų planu, žinoma kaip projektas Didysis Izraelis (DI). Šis slaptas projektas yra pilnai remiamas Jungtinių Valstijų, Didžiosios Britanijos, Prancūzijos, Vokietijos, Italijos ir kitų stambių NATO narių. „Didysis Izraelis“: sionistų planas Artimuosiuose Rytuose.

Po inauguracijos Trampas nesiėmė jokio veiksmo, kad sutrukdyti slaptam Didžiojo Izraelio sukūrimo planui. Ir atvirkščiai, bet kokia iniciatyva, kurios ėmėsi jo administracija, kokiu tai būdu padėjo formuoti Dydijį Izraelį. Neteisėta raketų ataka prieš Siriją balandžio 14 buvo, matomai, Trampo prezidentinės kompanijos deklaracijos griovimo projektas (Ir ruošiama nauja raketų ataka, papildomas to patvirtinimas.)


Ši greitai besikeičianti padėtis kelia nerimą. Priešrinkiminės kompanijos metu Trampas žadėjo karo deeskalciją ir nutraukti karų kurstymą, bet dabar jo užsienio politika juda visiškai priešinga kryptimi. Nuolatinis jo žento iškėlimas administracijoje vyksta paraleliai su kiekvienu klaidingu Trampo žingsniu globalioje šachmatų lentoje. Dabar jau niekam ne paslaptis, kad Izraelis naudoja Džaredą Kušnerį, kad nukreipti kiekvieną neapgalvotą Trampo žingsnį sionistų naudai. Mes matome: Izraelietiška Kušnerių šeima dabar valdo Trampo administraciją NWO (New World Order).

Kai kurie politiniai analitikai netgi pavadino šitą Trampo užsienio politikos posūkį, pilnaverčiu perversmu: „Kušnerio pervesmu“ Trampo Baltuosiuose rūmuose.



Neokonai Sionistai/Giluminė valstybė

Nežiūrint į tai, kad Vakarų sparne kol kas dar ne taip daug stiprių sionistų neokonų, yra daugybė surogatų, kurie panaudoja savo protingą įtaką. Panašiai kaip neokonų karo kurstytojų kabala vykdė karą prieš Siriją per savo tarpininkus ISIS ir Al-Nusra Front, jie naudoja savo atstovus politikus poveikiui ir kontrolei Trampo. Nuo to momento, kai tik pirmą dieną jis įėjo į Ovalų kabinetą, jis iš karto buvo atakuotas giluminės valstybės (deep state) agentų.

Neokonai laikosi griežto grafiko, ir jų nesustabdyti, nebent jėgos metodais, juos gali sustabdyti tiktai galingesnės jėgos (pavyzdžiui, putiniška Rusija). Pats Trampas padarė 180 laipsnių posūkį savo taikdariškos misijos, nors jis kalbėjo apie negatyvų poveikį užkulisinės vyriausybės. Iš esmės, bet kuris žmogus, kuis ateina į Baltuosius rūmus, iš visų pusių tampa apsuptas giluminės valstybės (deep state) -24/7.

Tai labai liūdnas Trampo likimas. Ar jis tai žinojo iki jo išrinkimo? Jo įtikinėjimai prieš rinkimus, jo įsitikinimai priešrinkiminiame periode atrodė mums visiems visai tikroviški, kaip jo inauguracijos kalba. Tai kas gi įvyko?

Mūsų planetoje nėra nieko, kas galėtų pasipriešinti giluminei valstybei. Jie valdo ir veikia kiekvieną Žemės centimetrą.

Net labiau nepriklausoma Rusijos Federacija valdant Putinui turi kovoti su jų nuolatiniu kišimusi į Rusijos Centrinio banko, kurį kontroliuoja Rotšildai, veiklą.

Esminiu momentu čia yra tai, kad nepriklausomai nuo pirminių Trampo ketinimų, tą patį momentą, kada jis įžengė į Ovalų kabinetą, jis buvo užgrobtas giluminės valstybės ir sionistų neokonų. Šiuo konkrečiu klausimu jis negali būti pripažintas kaltininku už jo nesugebėjimą vykdyti savo dienotvarkės; užkulisinė valdžia tiesiog neleis tokio nukrypimo nuo dienotvarkės nei vienam Naujos pasaulio tvarkos POTUS (sutrumpintai President of the United States).



Izraelio kontrolė

Egzistuoja daugiametė Izraelio kontrolė Amerikos užsienio politikai, kuri traktuoja: Kad žydų pinigai ir jų masinės informacijos priemonių kontrolė, tarnauja bet kam, kas palaiko Izraelį. Kitais žodžiais, nepriklausomai nuo politinių įsitikinimų ar verslo šaltinio, socialinio aktyvumo ar kriminalinės istorijos, sionistai palaiko jį bet kokiu atveju, jeigu bus suteikta abipusė parama Izraeliui. Šis susitarimas numato, kad nebus jokio pasipriešinimo nesustojančiam šiuolaikinės Izraelio valstybės plėtimuisi (MSI).

Ir atvirkščiai, bet koks asmuo ar valstybė, kuri eina prieš politiką/ar MSI veiklą, bus pradėti kontroliuoti, ir tai rimta. Trampas gerai išstudijavo šią pamoką daug anksčiau iki jo išrinkimo, būdams „paruoštas“ žydų bankininkų ir brokerių, juristų ir politikų, biznierių ir developerių, žurnalistų ir tarpininkų, jis žino šitą virtuvę geriau, negu bet kuris iš jūsų.


Tačiau pats Trampas — tai visų pirma biznierius. Būdamas labai stambiu verslininku, jis, gali būti, skaitė save nepriklausomu. Jis norėjo tikėti, kad pajėgs visus apgauti ir mus jų skaičiuje. Tačiau, visas jo kelias į Baltuosius rūmus buvo gana kruopščiai kontroliuojamas tų, kas norėjo jį panaudoti savo prezidentinės marionetės vaidmenyje. Tokiu būdu, jis ėjo į Vašingtoną, Kolumbijos apygarda, galvodamas, kad jis taps nepriklausomu... kada iš tikrųjų, jis buvo eilinė sukurta marionete Didžiojo Izraelio projekte.

Žinoma, Izraelio agentai daro žymiai didesnę įtaką į POTUS, nei tie įvairūs žydų aškenazių profesionalai, su kuriais užaugo Trampas, ir su kuo jis surištas verslo ryšiais iki šios dienos. Maža valstybė, tokia kaip Izraelis, kuri kiekvieną dieną susiduria su egzistenciniai pavojais, turi dideles ambicijas. To pasekoje, Trampas dabar atsiranda tarp kūjo ir priekalo. Ir be jokios manevro galimybės. Jo slapti sponsoriai, privertė jį iškelti Izraelio interesus aukščiau Amerikos tautos interesų.

Trampo likimas

Turint omenyje greitai besivystantį Artimųjų Rytų scenarijų, prieš Trampą dabar iškilo du variantai: karas ar taika. Neokonai sonistai, be abejonių, laiko jį ant trumpo pavadžio, ir tokiu būdu, ko net jis negalėjo įsivaizduoti ir numatyti. Todėl, atėjo laikas, kada jis turi paklusti tikriesiems šeimininkams — tiems, kurie jį sukūrė (skaitykite: finansavo) jo sėkmingos karjeros metu.

Labai svarbu suprasti, kad bet kuriuo momentu prezidentas Trampas gali susidurti su pilna JAV ekonomikos griūtimi. Šiandien aplinkybės labai panašios į nekilnojamojo turto krizę 2007 metais, o taip pat fondų rinkų kolapsą 2008 metais. Todėl bet kuriuo metu gali būti finansinių manipuliatorių atlikta dar viena krizė. Ir jie, be abejonių, privertė jį gerai tai įsisąmoninti.


Egzistuoja taip pat reali tikimybė to, kas slaptieji Trampo manipuliatoriai šantažuoja jį kompromituojančia medžiaga iš jo senos praeities. Jo gyvenime buvo gana daug kompromituojančių faktų ir todėl jis atsidūrė daugelyje situacijų, kai jo veiksmai galėjo būti iškraipyti. Kitais žodžiais, giluminės valstybės agentai pilnai pajėgūs jį šantažuoti, net jei Trampas nėra tikrai kaltas. CŽV ir FTB nuolatos sukuria suklastotus įrodymus, ypač kada eina kalba apie sukūrimą korupcinių bylų prieš nekaltą, bet „pavojingą“ žmogų, kuris, pasirodo yra POTUS.

Egzistuoja daug kitų būdų, su kurių pagalba mechanizmai kontrolės giluminės valstybės gali būti naudojami poveikiui į POTUS arba ką kitą valdžios struktūrose. Esminiu momentu čia yra tai, kad jie daro poveikį Trampui, taip pat kaip jie daro poveikį visiems kitiems.


Trampas: Branduolinis NWO Cabal variantas — paskelbti JAV, Inc. bankrotą

Grįžkime prie situacijos Artimuose Rytuose

Kiek žmonių iš tikrųjų žino, kad Izraelis ir Saudo Arabija visada buvo neišskiriami draugai. Kas galėjo pagalvoti, kad vachabitų tironų monarchija, valdžiusi Saudo Arabiją dešimtmečių bėgyje, iš tikrųjų žydiškos kilmės. Tikroji istorija Saudo Arabijos karališkosios šeimos niekada nebuvo atskleista istorijos knygose arba MIP, bet jūs galite būti tikri, kad donaldas Trmapas pilnai informuotas tuo: Sauditų dinastija turi žydišką geneologijos medį.

Daugumai nežinančių, sekanti informacija atskleidžia gilias paslaptis, kurios dabar iškyla į paviršių. Saudų dinastija: jų žydiškakilmė ir Britų karūnos instaliacija.


Yra dar keli demaskavimai Saudų dinastijos, kurie paaiškina, kodėl jų santykiai su Izraeliu tokie artimi ir draugiški. Šita nuoroda paaiškina iš kito požiūrio taško, kodėl prezidentas Trampas pilnai pakeitė savo poziciją dėl Saudo Arabijos. Iš pradžių, jis norėjo, kad sauditai ištirtų savo pagrindinę rolę rugsėjo 11 teroro aktuose; o po to jie pasirašė sandėri už 110 milijardų dolerių. [1] Štai kodėl: tai žydiška Saudų karališka šeima?

Dabar galima suprasti, kodėl Artimieji Rytai — tai nesibaigiantis gaisras. Jie buvo sukurti kaip pelkė, kuri garantuotai įtraukia visus, kas ten ateina. Nei viena vakarų valstybė neinvestuoja į šį regioną, kaip JAV. Būtent todėl Trampas elgiasi taip, ir jis tęs taip ir toliau, kol neįvyks kažkas labai DIDELIO, kas pakeis visą žaidimą. Priešingai jo skelbtiems ketinimams. Trampas vargu užtikrins Artimųjų Rytų taiką, atsižvelgiant, kad jis yra pati žemiausia ir nestabili monopolija pasaulyje.

Speciali pastaba:

Egzistuoja nepaneigiami faktai, kurie byloja apie tai, kad prezidentas Trampas buvo užgrobtas. Būdamas vyriausiuoju JAV kariuomenės vadu, jis delegavo savo įgaliojimus savo karo vadams (t. y. generolams ir admirolams) įvairiuose karo teatruose po visą pasaulį. Tuo jis leido karinei vadovybei priiminėti gana nuoseklius sprendimus dėl gyvybės ir mirties. Kas šie karininkai? (Labai geras klausimas!) Kam jie iš tiesų dirba? (Military-Industrial Complex. Karinio-pramoninio komplekso korporacija). Ar jie priima užsakymus iš savo šeimininkų iš Giluminės Vyriausybės? (Taip!). Jie paklūsta kitiems neįvardintiems viršininkams, kurie nukreipia POTUS (Žinoma!). Šis mechanizmas buvo paleistas, kad Trampas galėtų turėti įtikinamą alibi, kai reikalai ima eiti ne taip... kaip tai buvo, kai McMasters komandavo neteisėtai raketų atakai prieš Siriją. Jis taip pat užtikrina Sionistus Neokonus vykdomą slaptą operaciją įvedant karo strategiją kuriant Didįjį Izraelį. Trumpai kalbant, Trampas neturi realios kontrolės JAV kariškiams; Izraelis vykdo savo politiką per SionoNeokonus, kurie užgrobė aukščiausius karinių pajėgų ešelonus. Trampas: aš duodu pilną autorystę.

Išvada

Dievas žino, kuo visa tai pasibaigs. Žinoma, ir Trampas nežino. Nežino ir Giluminė Valstybė. Nežino ir Rusijos prezidentas Putinas. Visa pasaulio bendruomenė stebi Artimuosius Rytus su jauduliu ir nerimu.

Tai todėl, kad Artimųjų Rytų žaidimo laike yra tiek daug žaidėjų, kurie turi tiek daug interesų, kad nuspėti rezultatą neįmanoma. Niekas nežino, kas mūsų laukia ateityje, nes tiek daug žaidėjų, kurie vartomi, kaip blynai — Turkija... Kataras... Filipinai...

Faktiškai, visa sionistų-anglo-amerikietiška ašis dabar visiškos betvarkės būsenoje (žiūr. nuorodas žemiau). Ir tai gerai.

Viena galima pasakyti tvirtai. Trampas ir Putinas abu gerai žino, kad:

„Tiktai tada, kai Artimuose Rytuose bus taika, Taika gali būti visame pasaulyje“.[1]

Esant tokiam teisingam supratimui, lengviau suprasti, kodėl giluminė valstybė padarė tiek daug feikinių žinių apie feikinį suokalbį Russiagate. TPTB žino, kad jeigu Trampas ir Putinas sugebėjo kartu padaryti viską, taikai visame pasaulyje, tai planetos civilizacija pasikeistų pilnai. Ir giluminė vyriausybė griūtų ir dingtų be pėdsako, taip pat, kaip jie sugriovė Pasaulio prekybos centrą 9/11.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą