2017-07-06

Dauguma lenkų geriau pasirinktų išėjimą iš ES, negu priimtų migrantus-musulmonus


Lenkijos sociologinės agentūros IBRiS apklausos rezultatai, kurie buvo paskelbti savaitraštyje Polityka, parodė, kad 57% lenkų pasirengę atsisakyti nuo ES vystymo fondų ir išlaikyti valstybės suverenitetą pabėgėlių priėmimo klausimu.

Lenkijos valdančioji partija Tvarka ir teisingumas (PiS) ryžtingai pasisako prieš migrantų paskirstymo kvotas ir stengiasi apsaugoti valstybės ir piliečių saugumą.

Portale Wpolityce, rašytojas K. Kołodziejski išreiškė nuomonę, kad lenkų nusivylimą ES sukėlė Briuselio politika, kai ES lyderiai ir jų lenkiškos marionetės, kelis metus vykdė Europos identiteto naikinimo ir jos pakeitimo politkorektiškumo mišraine politiką. Jo nuomone, tai neatves prie hormoningos visuomenės, neturinčios identiteto ir kultūros, sukūrimo.




Bilas Geitsas: „Migracija į Europą augs“

Microsoft savininkas Welt am Sonntag pasakė, kad migracijos „slėgis milžiniškas-jau vien dėl ypač didelių Afrikos gyventojų augimo tempų“. Šią problemą jo nuomone reikia spręsti vietoje.

Geitsų šeima nuolatos aukoja dideles pinigų sumas Afrikos valstybių vystymui ir gerai informuoti apie esamą padėtį.

Bilas Geitsas pažymi, kad Europos „dosnumas“ bėglių atžvilgiu dar labiau motyvuoja afrikiečius bėgti į Europą.

„Vokietija nepajėgs priimti šios milžiniškos žmonių masės, kuri atkeliaus“, pasakė Geitsas.

Mano nuomone, Lietuva turės pasirinkti: ar likti ES ir susinaikinti, ar kartu su Višegrado valstybėmis pasitraukti iš ES beprotnamio.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą