2017-07-19

Viena: somalietis „pabėgėlis“ sunkiai sužalojo moterį, nes jos šuo – „nešvarus“


Nauji papročiai ir gyvenimo būdas įsigali Vakarų Europoje, po to, kai Angela Merkel pakvietė viso pasaulio gyventojus kraustytis į Europą. Šio kvietimo ji vis dar neatšaukė!

Musulmonai Europoje ėmė diegti savo papročius ir gyvenimo būdą. Jie „nešvariu gyvuliu“ laiko ne tiktai kiaulę, bet ir šunį.


Musulmonų „pabėgėlių“ papročius ant savo kailio turėjo progos patirti Austrijos sostinės gyventoja, 54 metų amžiaus Ingrida T. Šiuo metu moteris vis dar ligoninėje, jai atliktos dvi operacijos, ji reabilituojasi, po to, kai jai buvo implantu pakeistas sudaužytas kelio sąnarys. Ją suluošino somalietis „pabėgėlis“ už tai, kad ji vedžiojo „nešvarius gyvulius“ - du šunis. Šį šokiruojantį Vienos įvykį aprašė Austrijos dienraštis Krone.


Vienos gyventoja Ingrida T. vedžiojo du savo šunis. Moters žodžiais, šuo Roso jau bėgo namo, kai pamatė moterį su musulmoniška parandža ir pribėgo prie jos. Tada Ingridą užpuolė Austrijoje prieglobsčio prašantis somalietis ir parvertė ją ant žemės. Kai ją bandė išlaisvinti nuo užpuoliko, ji tik šaukė: „nelieskite mano kojos“. Kelio sąnarys buvo pilnai sudaužytas. Ligoninėje moteriai buvo įstatytas kelio implantas.

Klausimas, kas mokės už reabilitaciją ir kitas ligoninės išlaidas? Ingridos advokatas nežino. Austrijos VIP svečias, kuris sužalojo moterį, neturi sveikatos draudimo.

Kas šį negrą paskatino užpulti austrę? Kas sukėlė jo agresiją?

Somalietis pasakė: „Mums nereikalingi šunys, kurie yra nešvarūs.“

Šunis ir kiaules islamas skaito „nešvariais gyvūnais“. Šunis laikyti namuose islamas draudžia. Šunis leidžiama laikyti tik medžioklės tikslams, apsaugai ir ganyti bandą, t. y. tik laisvėje ir tik tada, kai jis atneša žmogui praktinę naudą. Jei laikai šunį ne tiems tikslams, prarandi kas dieną po vieną karatą iš savo būsimo gyvenimo. Musulmonas privalo daryti namazą 5 kartus per dieną. Jei prie jo prisiliečia šuo, tenka kartoti namazo ritualą iš naujo.

Šis incidentas Austrijoje turėtų būti perspėjimu visiems „pabėgėlių“ vežėjams į Lietuvą, kad veždami šiuos visai svetimos kultūros žmones jie ateityje susidurs su tomis pačiomis problemomis, su kuriomis susiduria išprotėjusi nuo globalizmo ir liberalizmo Vakarų Europa.

Šveikas pasakojo, kad vienam čekų valstiečiui labai pagailo sušalusio šuns, gulinčio ant kelio. Šis geraširdis atsinešė šunį į namus, o kad šuo sušiltų, pakišo jį žmonai po kaldra. Pasirodė, kad šuo buvo pasiutęs, o atšilęs apriejo visą šeimą, o naujagimį suėdė.

Pamokanti Šveiko istorija, ar ne? Labai primena Merkel „pabėgėlių“ istoriją, kurie vos atsidurę po bobulės Merkel kaldra, ir ten sušildyti, kapoja europiečiams galvas, sprogdina, traiško sunkvežimiais.

Nereikia įsileisti pasiutusių šunų į savo namus, tada ir mūsų augintiniai netaps „nešvarais.“




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą