2017-07-28

Cukrinė mamytė (sugar mama)


Prieš kelis metus senyva seimo narė Aušrinė televizijos laidoje gyrėsi savo seksualinius poreikius tenkinanti Hurgadoje su jos samdomu alfonsu arabu. Pasirodo, tai tapo labai populiaru Austrijoje, kur vidutinio ir senyvo amžiaus moterys ėmė naudoti masiškai atvykstančius migrantus iš Azijos ir Afrikos savo lytinių poreikių tenkinimui.


Su didele pabėgėlių banga 2015 metais daug vienišų vyrų atvyko į Austriją. Čia migrantai iš Sirijos ir kitų šalių bando sau kurti naują gyvenimą. Tačiau vis daugiau pabėgėlių atsiduria keistoje priklausomybėje, rašoma austrų portalas oe.24.

Kaip rašoma šiame leidinyje, „žurnale „Biber“ (bebras), o taip pat ZiB2 ataskaitose, vis daugiau ir daugiau jaunų pabėgėlių turi santykius su taip vadinamomis Cukrinėmis mamytėmis. Tai žymiai senesnės moterys, kurios finansiškai remia jaunus vyrus mainais į seksą. Tai daugeliui pabėgėlių ypač sunki našta“.



Psichinė ir materialinė priklausomybė

„Pavyzdžiui, Chasanas pasakoja „Bebrui“: „ji nori keturis kartus per parą užsiiminėti su manim seksu, aš ne sexmaschine jums daugiau“. Tačiau, pabėgėlis negali atsiskirti nuo savo cukrinės mamytės, nes jis jau įprato prie savo naujo gyvenimo“.

24 metų irakietis pasakoja, kad bare prie jo priėjo moteris ir pasiūlė gyventi su ja. Ji užmokėjo už Chasaną, kiek reikėjo, įskaitant 120 eurų per mėnesį už abonementą į prestižinę treniruoklių salę Vienoje.

Kale „džiunglėse“ praėjusiais metais buvo užregistruoti atvejai, kai savanoriai iš labdaros organizacijų išnaudojo imigrantus ir net imigrantus vaikus. Šiems nusikaltimams iškilus į dienos šviesą, šie „labdaros aktyvistai“ buvo apkaltinti sekso-turizmu.

Šaltiniai:




Ankstesnis mano straipsnis šia tema:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą