2017-07-13

Pusė turkų Vokietijoje yra „socialiniai parazitai“


Vokietijos federalinės statistikos valdybos duomenimis, 48 % turkų yra „ekonomiškai neaktyvūs“, rašoma Breitbart. Viso Vokietijoje neaktyvių ekonomiškai vyrų yra 18 %, moterų 26 %.

„Absoliuti dauguma ekonomiškai neaktyvių turkų pareiškė, kad jie nesuinteresuoti dirbti“ - sakoma ataskaitoje.

2015 metų surašymai parodė, kad nedirba pusė turkių. Be to turkės turi žymiai daugiau vaikų už etnines vokietes.



Frankfurtas tapo pirmuoju miestuVokietijoje, kuriame vokiečiai tapo mažuma. Šiame beveik milijoniniame Vokietijos mieste nebereikia jokių „pabėgėlių integracijos“ centrų, nes visi šitie „pabėgėliai“ šiame mieste jau yra gyventojų dauguma. 2/3 vaikų mokyklose čia jau ne etniniai vokiečiai, o vaikai iš atėjūnų-musulmonų šeimų. Nuo šios naujos bendruomenės jau tenka dezintegruotis vokiečiams, kurie keliasi į atskirus rajonus, steigia savo vaikams atskirus vaikų darželius ir mokyklas. Su tais „pabėgėliais“ ateina ir skurdas, nes jie net ir dirbdami sukuria žymiai mažiau, negu suvartoja. Dauguma jų yra išlaikytiniai, o socialine prasme - vokiečių tautos "socialiniai parazitai".

Frankfurte dirba 83% vokiečių vyrų ir 78% moterų, užsieniečių vyrų čia dirba 73% ir 59% moterų.



Šeštą dešimtmetį į Vokietiją buvo atvežti šaliai nereikalingi Turkijos bedarbiai - „gastarbaiteriai“. Jų buvimas Vokietijoje niekaip nebuvo susietas su darbu. Suprantama, šie „gastarbaiteriai“ nutarė Vokietijoje pasilikti visam laikui. Žodis „gastarbaiteris“ buvo nematomas apsiaustas, „kurio tikslas turkų perkėlimo kamufliažas – politiniais tikslais“.

Pasakyti vokiečiams tiesiai, kad „gastarbaiterių“ turkų vežimo tikslas buvo Vokietijos kolonizacija, buvo neįmanoma. Todėl buvo drumsčiamas vokiečių protas apgaulę apie išgalvotus „gastarbaiterius“. Buvo išloštas laikas „siekiant sukurti įvykusį faktą“. Milijonai turkų buvo apgyvendinti Vokietijoje. Jų sugrąžinimas į jų tėvynę buvo jau neįmanomas.


Terminas „gastarbaiteris“ įvykdė savo užduoti. Dabar sukurtas naujas „nematomas apsiaustas“ - žodis „pabėgėlis“. Šis terminas, autoriaus žodžiais, „yra sąmoningas faktinių aplinkybių iškraipymas“: Ten Afrikoje šiuo metu nevyksta karas ir pagal Ženevos Konvenciją Vokietija neturi jokių įsipareigojimų dėl prieglobsčio suteikimo, jiems įvažiuojant iš Šveicarijos, Austrijos ir t.t.“

Šia apgaule yra siekiama sudaryti įspūdį, kad tie „pabėgėliai“, kaip kažkada „gastarbaiteriai“ tik laikinai bus Vokietijoje.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą