2017-07-15

Ramzanas Kadyrovas pažadėjo Ameriką pastatyti „rakom“


JAV žurnalistas uždavė kelis klausimus Čečėnijos vadovui Ramzanui Kadyrovui.

Žurnalistas: Noriu paklausti jūsų apie neva įvykusius gėjų grobimus ir kankinimus respublikoje. Ką, pone prezidente, jūs norite apie tai pasakyti?

Kadyrovas: Štai ko jis atvažiavo. Tai niekai. Pas mus tokių žmonių nėra. Nėra pas mus gėjų. Jeigu yra, pasiimkite į Kanadą. Šlovė Alachui. Toliau nuo mūsų. Kad nebūtų jų, išvalytų mums kraują, jei yra tokie, tegul pasiima. 

Ž: Nejaugi jūs nesijaudinate, kai skaitote pasakojimas apie žmones, kurie sako, kad juos kankino ištisas dienas? Nejaugi jūsų tai nejaudina, kaip teisėtvarkos garanto Respublikoje?
K: Jie šaitanai, jie parsidavę, jie ne žmonės. Tebūnie jie prakeikti, kad jie mus apkalba. Jie prieš Aukščiausią vis vien atsakys už tai.
Į klausimą, ką jis galvoja apie JAV, Kadyrovas atsakė:
Amerika vykdo politiką prieš Rusiją, prieš valstybės vadovybę. Jie žino, kad aš vienas iš tų, kas pasirengęs atiduoti gyvybę už Rusiją. Ir kad aš turiu gerą armiją, kuri gali pulti ir ginti. Pažiūrėsim, kas pas ką išeis.

Ž: Jūs skaitote JAV jūsų šalies priešu?

K:Amerika ne tokia stipri valstybė, kad mes ją vertintume kaip Rusijos priešą. Mūsų stipri valstybė ir branduolinė galybė. Jeigu net mūsų valstybę pilnai sugriaus, automatiškai mūsų branduolinės raketos nuskris tenai. Ir visą pasaulį mes apversim. Ir „rakom“ pastatysim.
Kadyrovas Telegram parašė „Tai ne šiaip žodžiai. Mes taip ir padarysim. Už mūsų valstybę pasiruošę gyvybes atiduoti“. 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą