2017-07-02

Tautų lydymo katilo operatoriai atsuko juodąjį kraną ir net nesiruošia jo užsukti, nes jų tikslas yra baltosios rasės žmonių genocidas


Beveik prieš metus rašiau: Europos tautų lydymo katilas turi du pagrindinius kranus: kiek pajuodusį – arabišką ir visai juodą – afrikietišką. Jais globalistai modeliuoja, kokios spalvos europietį rasių kryžminimo būdu jie nori sukurti. Kai jie mano, kad būsimas europietis nuo atvykusių arabų netaps pakankamai juodu, tuomet jie atsuka juodą kraną. Rugpjūčio 29 dieną į Italiją jie atplukdė 6500 afrikiečių, o 30 dieną – 3500, viso tik per dvi dienas – 10000. Tai bent srovė! Nors tyrimai parodė, kad imigracija – labiausiai europiečius jaudinanti problema, bet jų nuomonė ES valdymą uzurpavusiems globalistams nesvarbi, su šia nuomone jie pasišluosto savo antrą galą.

Atvežtiems naujos rasės reproduktoriams ES globalistai leidžia nevaržomai prievartauti europietes, be to juos specialistai treniruoja, kaip šiems per socialinius tinklus geriau prisigretinti prie baltųjų moterų, kurios nuo juodų prievartautojų slapstosi savo butuose, ir atlikti savo paskirtį, reprodukuoti "kiekybės žmogų", antrarūšį vergą, kurio paskirtis tarnauti „kokybės žmogui“ – žydiškm elitui. Tai ne fantazija, tai Europos Sąjungos „tėvo“ Kudenchove Kalergi kūrinio „Praktinis idealizmas“ (1925) esminė idėja.“

Tai, kad nelegalių migrantų vežimas į Europą yra gerai organizuota ir globalistų remiama operacija, kalba tai, kad, pavyzdžiui, migracija į Kanarų salas buvo sėkmingai sustabdyta: visi migrantų laivai buvo tempiami atgal prie Afrikos krantų, o į Kanarų salas prasibrovę afrikiečiai buvo nedelsiant deportuojami. Jau vien šis palyginimas akivaizdžiai parodo, kad migracija iš Afrikos į Italiją yra geraiorganizuota operacija.  Šio straipsnio autorius ne kartą publikavo duomenis apie organizacijas ir asmenis finansuojančius migrantų perkėlimą į Europą. Viena iš žymiausių personų yra Dž.Sorošas, Rotšildų klano tarnas, minimi ir kiti SNO ir ES veikėjai dirbę Rotšildų Goldmas Sachs banko  atsakingais darbuotojais.“

Globalistiniai rasių kryžminimo eksperimentai

Vokietijos finansų ministras Volfgangas Scheuble yra tiesiai pasakęs, kad reikia „pagerinti baltąją rasę“. Todėl nei kiek nenuostabu, kad įvyko masinis moterų išprievartavimas Naujųjų metų naktį Kiolne, kad moterys sistemingai prievartaujamos Vakarų Europoje, o ES valdžia tai slepia nuo visuomenės ir toleruoja, kad į Europą vežamiems imigrantams rengiami specialūs kursai, kaip geriau poruotis su europietėmis.

ES „tėvas“ masonas Kudenchove Kalergi, savo veikale „Praktinis idealizmas“ rašė: „Tolimos ateities žmogus bus sumaišyto kraujo. Rasės ir klasės išnyks pasekoje įveikimo erdvės, laiko, prietarų. Būsima eurazijinė-negroidinė rasė, išoriškai panaši į senovės egiptiečių, pakeis tautų įvairovę asmenybių įvairove“. T.y. Europos vystymasis Kudenchove-Kalergi atrodė tokiu būdu: europiečiai susimaišo su kitomis rasėmis ir tautomis ir išnyksta kaip skirtingos nacijos, o jų elitas bus pakeičiamos žydų dvasine vadų kasta.

2016 metais, 176,554 migrantų iš Afrikos išsilaipino Italijoje – aštuonis kartus daugiau negu 2014 metais. 2015 metais buvo 103,792. 2014 metais buvo 66,066. 2013 metais buvo 22,118. Per paskutinius keturis metus 427,000 migrantų atvyko į Italiją. 2017 metais iš Afrikos nuo metų pradžios jau atvyko apie 80000 nelegalių migrantų.

Nigerijos diplomato pateikti migracijos skaičiai rodo, kad globalistų skelbiama statistika yra melas. Jis pranešė, kad 2016 metais į Europą atvyjo 602000 nigeriečiai.

Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas pasakė, kad tarptautinis mafijozis Džordžas Sorošas yra pareiškęs, kad šiais metai į ES atveš 1 milijoną nelegalių migrantų iš Afrikos. ES nieko nedaro, kad sustabdyti šį procesą, užkardyti tarptautinį nusikaltėlį Sorošą ir jo sponsorius.


Dabar mes jau tvirtai galime tvirtinti apie juodosios migracijos organizaciją (1,  2,  3)

-Už kiekvieną juodą migrantą tarptautinio mafijozio Sorošo NVO moka kontabandininkams po 500 eurų.
-Globalistų finansuojamos NVO bendradarbiauja su prekeiviais žmonėmis.
-Nelegalius migrantus NVO veža iš Libijos teritorinių vandenų ir juos veža ne į artimiausią uostą, kaip numato Tarptautinė jūrų teisė, bet į už 250 kilometrų esančią Italiją.
-ES pasienio tarnyba „Fronteks“ tapo nemokamu nelegalių migrantų taksi į Europą.



Europos jaunimas priešinasi baltųjų genocidui

Jaunimo judėjimas „Identitarian“ pradėjo projektą „Apginsime Europą“. Šis judėjimas kilo Prancūzijoje ir paplito visoje Europoje, bet ir Austrijoje, Vokietijoje, Italijoje ir kitose valstybėse.

Identitarian renka aukas Europoje, už jas ketina išsinuomoti laivus ir kontroliuoti NVO vežančias į mūsų kontinentą nelegalius migrantus. Jie žada naudoti „Grienpeace“ taktiką. Gegužės mėnesį Identitarian laivelis blokavo organizacijos SOS Mediterraneelaivą, kuris iš Sicilijos į Libiją vyko ieškoti migrantų.

Austrijos Identitarian aktyvistas Martin Sellner portalui Breitbart pasakė: „Mes įdėmiai seksime juos radaru, dokumentuosime jų elgesį ir vykdysime neprievartinius veiksmus Grienpeace stiliumi“.

„Kadangi mūsų vyriausybės nieko nedaro, mes turime imtis priemonių“, - pasakė jis.

Net ES pasienio agentūra Frontex pareiškė susirūpinimą, kad NVO skatina migraciją.

Judėjimas „Apginsime Europą“ yra dėmė globalistų akyje, todėl jų penima fašistinė banditų organizacija „Antifa“ (1, 2, 3) ėmė visais įmanomais būdais šmeižti „Identitarian.“ To pasekoje judėjimui buvo sistemingai blokuojamos mokėjimo sistemos, kaip „Paypal“. Judėjimas dėl nuolatinio sąskaitų blokavimo pakvietė aukotoju aukoti pinigus Bitkoinais. Ir paskelbė indtrukciją 

„Nežiūrint į pasipriešinimą, mes pagaliau galime pristatyti mūsų laivą“, - rašo „Identitarian“ savo portale. Šiame laive 30 dienų gali gyventi 30 žmonių ir jame yra nedidelės valtys. Su šiuo laivu numatoma trukdyti Sorošo ir kitų nusikaltėlių finansuojamoms NVO vežti nelegalus iš Afrikos. „Identitarian“ prie Libijos krantų numatoma rinkti šitų NVO nusikalstamos veiklos įrodymus: klausytis visų radiogramų ir visą informaciją perduoti Libijos pakrantės apsaugos tarnyboms apie įstatymų pažeidimus.

Mes turime gauti pagalbos signalus, mes išgelbėsime žmones, žinoma, ir padarysime viską, kad jie grįžtų į Afrikos pakrantę. Paliktas migrantų valtis mes skandinsime ir jos daugiau nebus panaudotos, sakoma judėjimo puslapyje.



Afrikos kardinolas kviečia užsukti migracijos „juodąjį kraną“

Afrikos kardinolas Vatikane Peter Turkson pasakė, kad senai laikas „uždaryti kraną“ Afrikos migracijos į Europą, kuri pasiekė pastarosiomis savaitėmis.

Turkson pasakė žurnalistams, atėjo laikas „Išjungti kraną“ Afrikos migracijos ir vietoj to susikoncentruoti į migrantų kilmės šalis. „Tai kaip vanduo teka iš atviro krano“, - pasakė jis. „To nepakanka, kad išdžiovinti jį, jūs turite išjungti jį“, - papildė jis, pažymėjęs, kad dauguma Afrikos valstybių nėra karo veiksmų zonomis, iš kurių gyventojai turi būtinai bėgti. „Mano požiūriu, mes galime tai pakeisti, kad išlaikyti jaunus žmones ten, kur jie gyvena“. Jo nuomone reikia kovoti su migracijos priežastimis, vystyti Afrikos valstybes. Štai šito ES ir nenori.


Subsidijuodama ES žemės ūkį ES pažeidžia sąžiningos konkurencijos principus ir neleidžia Afrikos žemės ūkiui eksportuoti savo produkciją į Europą. Tarptautinės monopolijos Monsanto, Dupont ir kt., kolonizavo Afrikos žemės ūkį su transgeniniais augalais, kurių afrikiečiai patys negali pasidauginti sėklai, privertė afrikiečius auginti monokultūras, verčia pirkti herbicidus, insekticidus, trąšas pagal monopolines kainas.

Paskutinės autoriaus publikacijos nelegalios migracijos ir europiečių genocido tema:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą