2016-12-18

Iškrypėlių Valsas: Prancūzijos prezidentu nori padaryti baisų žmogų



Anatoly Livry (Šveicarija)

Prancūzijos prezidentas Fransua Olandas atsisakė dalyvauti būsimuose rinkimuose, o jo premjeras Manuelis Valsas paskelbė apie savo ketinimą paveldėti prezidento postą 2017 metais, ir išėjo iš vyriausybės. Tarytum nieko neįvyko, juk Prancūzija senai pasitraukė iš pasaulinės politikos scenos, o jos tautai primetami Europos Sąjungos nurodymai.

Tačiau, Paryžiaus marionečių perstumdymas idealiai iliustruoja visos Vakarų visuomenės dvasinę būklę, stropiai saugomas „demokratiškos“ media užribyje. O diagnozė yra pavojinga: lygiai taip pat, kaip JAV, Senojo kontinento valstybės iki šiol valdomos psichiškai nekontroliuojamų ideologų, fanatikų, neapkenčiančių savo nacijų – ir kitų Vakarų tautų.

Olandas, prisiminkim tai, iššoko 2012 metais kaip velnias iš tabokinės: kosmopolitinė oligarchija skubiai paskyrė jį į vietą Niujorke įkalinto prievartautojo Stross-Kano, socialisto-multimilijonieriaus, kurį sistema ketino padaryti Prancūzijos prezidentu.

Tuomet prie Olando ir pritvirtino Valsą, stropų globalizmo zelotą, pirma kaip VRM šefą, po to premjerą. Jam Olandas turėjo perduoti savo postą, jei prancūzai vėl balsuos už socialistus praėjus penkiems metams. Ir dabar Paryžiaus demokratiniame balagane vaidinamas paskutinis suplanuotas spektaklio veiksmas.

Įvertinkime Valso veiklą vyriausybėje.


Tai Valsas paskandino kraujyje judėjimą prieš iškrypėlių „santuokas“ - stambiausias nuo Antrojo pasaulinio karo pabaigos manifestacijas Prancūzijoje.
Tai Valso vyriausybė tęsė Sirijos ir Šiaurės Afrikos tautų genocidą, tuo pačiu metu islamistų-nelegalų ordas įtvirtino Prancūzijos kaimuose ir privertė prefektus slėpti nuo visuomenės statistiką seksualinės prievartos, kurią vykdo pseudo-pabėgėliai.

Tai Valsas isteriškai persekiojo artistus, įpareigodamas Valstybės Tarybą uždrausti jumoristų spektaklius (ko Prancūzijoje nebuvo niekada, net okupacijos metais!). Tai Valso vyriausybės švietimo ministrė atėjo 2014 metais, apsupta iškrypėlių lobbi agitatorių į pradinę mokyklą, ir prieš 7-8-mečius vaikus ir stambiausių televizijos kanalų kameras ėmė aiškinti sodomijos ir tribadizmo niuansus, o svarbiausia jų „genderinį pranašumą“.

Tai Valso vyriausybė atvedė iki to, kad (9!) milijonai prancūzų gyvena už skurdo ribos.

Tai Valso „teisingumas“ nuteisia užsieniečius, negyvenančius Prancūzijoje ir pažeidžiančius prancūzišką cenzūrą … užsienio spaudoje kriminalinėmis bausmėmis (Byla prancūzo Alano Žan-Mere Paryžiuje 2016).

Tai Valsas skyrė milijardus eurų jau nuskurdusios Prancūzijos išimtinai kitaminčių persekiojimui, atimdamas iš policijos lėšas ir leidęs teroristams organizuoti pačias kruviniausias žudynes metropolijos teritorijoje Penktosios Respublikos istorijoje.

Tarp kitko, kas tokie prancūzų kitaminčiai?

Po paskutiniojo įstatymo, kurį priėmė Valso Vyriausybė, kiekvienas masinio vaikų žudymo motinos iščiose priešininkas (virš 200 000 kiekvienais metais Prancūzijoje) bus kalinamas du metus.

Kitais žodžiais, pakanka pasiūlyti nėščiai skurstančiai motinai materialinę pagalbą, kad ji nežudytų savo vaiko, arba informuoti interneto forume dėl somatinių ir psichinių abortų pasekmių moterims, - ir jūs pasodins į kalėjimą! Pakanka abortą pavadinti vaikų žudymu – juk būtent apie tai ir eina kalba! - ir jūs netenkate laisvės dviem metams!

Kiekvieną dieną Prancūzijos teismai priima dešimtis nuosprendžių disidentams – despotija, kruopščiai Prancūzijos slepiama oficialioje spaudoje. Tai tik keli „politiniai pasiekimai“, kuriais pasigyrė Valsas, Olando ekspremjeras, gruodžio 2016 metų gruodžio 6 paskelbęs apie savo norą balotiruotis į prezidentus.

Ką gi, be reklamos, kaip savo „pergales“ pristatė Valsas prancūzams?Valsas pažadėjo rinkėjams „apginti Prancūziją nuo Putino Rusijos, Trampo JAV,...“!

Kokius konkrečius santykius gali turėti Prancūzija su šiuolaikine Rusija, be kultūrinio ir ekonominio bendradarbiavimo? Ką dalintis rusų tauta su prancūzų tauta, senai tapusia auka skurdo, bedarbystės, imigracijos, totalinio neraštingumo (iki pat universitetų profesorių!), iškrypėlių tironijos, …, pagrindinės Vakarų negalios – neapykantos patiems sau?

Tačiau iš buvusio Prancūzijos premjero negalima reikalauti logikos: Valsas ne žmogus, o simptomas. Turėti tokį prezidentą – blogiausia, kas gali įvykti su nacija: Valsas – fanatikas, o kas dar baisiau – fanatikas, gaunantis gausią duoklę iš kosmopolitų sektos po kiekvienos viešos savo psichopatijos krizės.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą