2016-12-03

Kol Angela Merkel bučiuovosi, jos pakviestas „pabėgėlis“ Freiburge žudė studentę


Freiburge spalio vidury 19 metų amžiaus medicinos studentė Marią L. buvo išprievartauta ir nužudyta. Jos kūną surado prie Schwarzwald stadiono ant Dreisam upės kranto. Nusikaltėlis, matomai, suimtas, rašoma portale  Pi-news. 

Policija ir prokuratūra spaudos konferencijoje pranešė detales. 60 tyrėjų dalyvavo tyrime. Nustatyta, kad 19 metų studentė spalio 15 dieną naktį grįžo dviračiu 2.37 valandą iš studentų vakarėlio. Iki namų ji neatvažiavo, o buvo išprievartauta ir, matomai, nuskendo Dreisam upėje. Skrodimas parodė, kad mirties priežastimi buvo paskendimas. Upės vagoje buvo surastas juodas šalikas su įtariamojo nusikaltėlio DNR, kurios duomenų nebuvo Vokietijos paieškų sistemose. Be to gervuogių krūmuose buvo atrasti 18,5 сm ilgio anglies juodumo plaukai.

Tramvajaus linijos kameros užfiksavo jauną vyrą „išsiskiriantį gana efektyvia šukuosena“. Įtariamojo DNR sutapo su DNR atrasta ant upėje rasto šaliko ir krūmuose rastų plaukų. Tai buvo 17 metų afganas „pabėgėlis“. Šis afganas „pabėgėlis“ už vokiečių mokesčių mokėtojų pinigus gyveno vokiečių šeimoje. Pi-news rašo, kad dabar vokiečiai jį toliau maitins, bet jau kalėjime.

Tai tik vienas iš daugybės nusikaltimų, kuriuos Vokietijoje padarė Angelos Merkel svečiai, kurie liberastinės MIP ir liberastų politikų vis dar melagingai vadimami „pabėgėliais“.  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą