2016-12-27

Pabėgėliai Berlyno metro per Kalėdas padegė lenką


Septyni migrantai Berlyno metro stotyje padegė ten miegojusį 37 metų Lenkijos pilietį, pranešė Berliner Zeitung.

Visi atėjūnai, nelegaliai atvykstantys į ES, čia yra maitinama, apnakvindinami, aprengiami, tuo tarpu skurstantys Europos sąjungos gyventojai yra paverčiami benamiais, ir atėjus šalčiams, bando prisiglausti stotyse, metro.


Kiek Berlyne yra benamių – valdžia tiksliai nežino. Manoma, kad jų yra nuo 3 iki 10000 žmonių. Jie ne „pabėgėliai“, todėl ES jais niekas nesirūpina, todėl Berlyno valdžia jiems „tegali“ pasiūlyti 700 vietų prieglaudoje, likę – išvaromi į gatvę. Štai ir visos lygios teisės, visos konstitucijos.

Naktį, per Kalėdas, iš gruodžio 24 į 25 metro miegantį 37 metų benamį lenką apipylė degiu skysčiu ir padegė 7 „pabėgėlių“ gauja. Metro traukinio vairuotojui ir keleiviams pavyko greitai užgesinti liepsną, nukentėjęs pristatytas į ligoninę. Po jaunos merginos nuspyrimo nuo laiptų, kas sukėlė didžiulį rezonansą visoje Europoje, Berlyno policija šį kartą nedelsiant paskelbė nusikaltėlių nuotraukas. Jie kaltinami pasikėsinimu nužudyti.

Papildyta: Kaip nurodo Krone, nusikaltėliai jau sulaikyti: tai 6 "pabėlgėliai" sirai ir vienas libanietis. Jų amžius nuo 15 iki 21 metų. Pagrindinis kaltinamasis - 21 metų amžiaus "pabėgėlis" siras.

Ar mums reikalingi šitie banditai Lietuvoje? Kokie gi tai "pabėgėliai"?




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą