2016-12-21

Globalistų ir teroristų naikinama Europa


Po pirmadienį Islamo valstybės teroristų atakos Berlyne Alternatyva Vokietijai (AfD) partijos pirmininkė Frauke Petry pasakė: „Vokietija daugiau nėra saugi....mes neturime turėti jokių iliuzijų. Mitybinė terpė, kurioje tokie aktai gali klestėti buvo atsainiai ir sistemingai importuojami per paskutinius pusantrų metų“.


Mažiau negu trys procentai iš 1,2 milijonų į Vokietiją atvykusių Merkel pakviestų migrantų per paskutinius du metus surado darbą. Tai Vokietijos darbo tyrimo instituto (IAB) duomenys.

Migrantai dažniausiai neturi jokio išsilavinimo ir techninių įgūdžių, dauguma jų beraščiai. Be to migrantai nenori dirbti. Valdenburge imigrantai atsisakė dirbti, pasakę, kad juos pakvietė Angela Merkel, o svečiams nereikia dirbti. Dauguma atvykėlių nėra jokie pabėgėliai (tokių tarp jų tik 7%), o yra patys tikriausi „socialiniai parazitai“, kurių paskirtis griauti nacionalines valstybes, jų ekonomiką, kelti chaosą.

Milžiniška „socialinių parazitų“ išlaikymo kaina

Bad Berleburg (Vokietija) mieste gyvena 19000 gyventojų ir atvežti 21 migrantai. Šie socialiniai parazitai miesteliui per mėnesį kainuoja €514,697.47 . Wickede-Wimbern miestui 54 migrantai per mėnesį kainuoja €741,900.80 per mėnesį, o migrantų namai Bad Laasphe, kuriuose yra vienas migrantas, kainuoja €620,019.63 per mėnesį. Brangiausi namai Mohnesee, kur gyvena 370 migrantų, kainuoja €1.2 milijono per mėnesį. Vidutiniškai vieno žmogaus išlaikymas kainuoja nuo 11000 iki 18000 eurų per metus.

Išlaidos migrantams nuolatos auga. Vokietijos finansų ministras tvirtina, kad visas Vokietijos biudžeto proficitas bus panaudotas šitų dykaduonių išlaikymui. Vokietijos žemės migrantų išlaikymui iš federalinio biudžeto gauna tik 50% sumos, likusios išlaidos gula ant savivaldų, kurių ženkli dalis yra prasiskolinusios bankams.

Malme miestas Švedijoje, kaip „atvirų durų“ politikos pasekmių diagnozė

Malmės mieste, turinčiame 317000 gyventojų, 43% procentai jų yra imigrantai ir jų vaikai. Vien irakiečių ir jų palikuonių yra 40000.

Nuo 1916 metų iki spalio iš darbo Malmėje išėjo 17 procentų pradinių klasių mokytojų ir 11% tarnautojų. Viena mokykla šiame mieste buvo uždaryta dėl mokinių nusikalstamumo. Miesto atstovas žurnalistams pareiškė, kad prievarta, grasinimai ir įžeidimai yra problema ir kitose mokyklose.Dėl miestą užplūdusio nusikalstamumo ir banditizmo iš policijos masiškai bėga policininkai, net 30% miesto policininkų ruošiasi išeiti iš darbo, kuris tapo per daug pavojingu jų gyvybei.


Marin Le Pen kaltina Merkel

Po teroristų atakos Berlyne pranešime spaudai partijos Nacionalinis frontas lyderė Marin La Pen pasakė: „kiek dar turi žūti žmonių nuo islamo ekstremistų rankų, kad mūsų vyriausybė uždarytų mūsų kiauras sienas ir nustotų priiminėti tūkstančius nelegalių migrantų?“ ir papildė: „aš kviečiu nedelsiant atstatyti mūsų nacionalines sienas ir nedelsiant nutraukti migrantų paskirstymą po mūsų bendruomenes“.

Marin Le Pen pasakė, kad „Prancūzijos vyriausybei reikia pagaliau tiksliai nustatyti sąrašą fundamentalistinių islamistinių organizacijų“, ir panaudoti įstatymą, kad nuteisti juos už išdavystę, kas užtraukia baudžiamąją atsakomybę už informacijos suteikimą priešui karo metu (Prancūzijoje veikia ypatinga padėtis (karo stovis) A.L.). Le Pen žodžiais, Prancūzijos vyriausybė „privalo ginti savo tautą nuo uždelsto veikimo minų“.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą