2016-12-30

Rusofobų TOP-100 Dalia Grybauskaitė - 25 vietoje


Rusijos televizijos kanalas „Cargrad“ paskelbė TOP 100 sąrašą pačių aršiausių 2016 metų rusofobų, kuriame, kaip rašoma Izraelio portale 9vt, „daug žydų, užsieniečių, išdavikas, perkrykštas ir izraelietis.“ Dvidėšimt penktoje šio sąrašo pozicijoje – Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Cargrad rašoma:






25. Грибаускайте Даля - президент Литвы, назвавшая Россию "террористическим государством" пополняет копилку своих русофобских поступков и цитат. "Мы находимся на линии фронта, проходит первый этап конфронтации, я имею в виду информационную войну, пропаганду и кибератаку. Итак, на нас уже напали. Перерастет ли это в конвенциональную конфронтацию? Никто не знает. Но уже сейчас мы должны защищаться от этого агрессивного поведения".

25. Dalia Grybauskaitė – Lietuvos prezidentė, vadinanti Rusiją „Teroristine valstybe“ papildo savo rusofobiškų poelgių ir citatų taupyklę. „Mes esame fronto linijoje, vyksta pirmasis konfrontacijos etapas, aš turiu omenyje informacinį karą, propagandą ir kiberataką. Ir taip, mus jau užpuolė. Ar tai išaugs į konvencinę konfrontaciją? Niekas nežino. Bet jau dabar mes turime gintis nuo šio agresyvaus elgesio“.




1 komentaras: