2016-12-16

„Žalieji“ - demaskuoti ir apkaltinti


Bent jau Vokietijoje „žalieji“ yra pederastų partija, apie tai rašo Pi-news ir reklamuoja kompaktinę plokštelę apie tenykščius „žalius“ iškrypėlius. Lietuvos „valstiečiams“ būtų pravartu atidžiau susipažinti su šio kompakto turiniu, sužinoti giliau apie partnerių ideologiją (anie juk Europos parlamente „Žaliųjų frakcijoje“).

Kad suprasti apie ką kalba neoliberalai reikia įsivesti specialų neoliberalizmo žodyną ir viską ką sako neoliberalizmo apologetai automatiškai išversti iš normalių žmonių kalbą.

O šiame žodynėlyje „žaliasis“ - ne tas, kas saugo gamtą, o tas, kas naikina valstybę, šeimą, tautą, gąsdina klimato kaita, veža imigrantus ir t.t. - yra visiška neoliberalizmo fosilija. Pi-news apie Vokietijos žaliuosius rašoma, kad tai grupės kurios veikia prieš bet kokią normą. Jie visada ten, kur genderizmas, multikultūralizmas ir pederastija. Nors jie retai rinkimuose surenka daugiau 5 ar 10 procentų rinkėjų balsų, bet jų riksmas garsiausiai girdimas MIP. „Žaliasis“ užkratas labiausiai išbujojęs ir atnešęs didžiausią žalą Vokietijai.

Visiems gerai žinomi „Žaliųjų“ aktyvistai: Claudia Roth ir Cem Özdemir, Daniel Cohn-Bendit ir Jürgen Trittin.

Kompakte „Niekada ne žalias. Pavojingos partijos portretas“ sudėtos visos šitos partijos „šlikštynės“. O jų tikrai daug, kaip jokioje kitoje Vokietijos partijoje.

Skandalai su „žaliaisiais“ - reiškinys chroniškas. Europos „žaliųjų“ lyderis Daniel Cohn-Bendit dar 1976 metais reiškėsi pedofilijos tematikoje, savo knygoje „Didysis turgus“.

Solidžiausi Vokietijos leidiniai Frankfurter Allgemeine Zeitung, Die Zeit ir Die Welt buvo paskelbę publikacijas „Žalieji – pedofilų buveinė“, „Žalieji – puodynė medaus pedofilams“.

„Puodynė medaus“ - vadino savo partija pirmaisiais įsteigimo metais buvęs Vokietijos užsienio reikalų ministras ir „žaliųjų“ lyderis Joškė Fišeris (Joschka Fischer). Valgyti šio medaus suskrido visi Vokietijos „smalyžiai“. Ilgametis „Žaliųjų“ partijos narys Markus Schnapka su nostalgija prisimena šios partijos suvažiavimą Šiauriniame Reine Vestfalijoje 1985 metais. Darbinė grupė „homoseksualistai ir pedofilai“ pareikalavo įtraukti į priešrinkiminę programą į žemės parlamentą reikalavimą legalizuoti „neprievartinį suaugusių seksą su vaikais“. Ir šis reikalavimas buvo priimtas. „Chaosas buvo neįtikėtinas“, - papasakojo Markus Schnapka Deutche Welle. Prie tribūnos veržėsi taip vadinami „miesto indėnai“, kurie atvirai pasisakė už pedofilijos legalizavimą. Vos praėjus kelioms dienoms, tais pačiais 1985 metais įvyko partijos suvažiavimas, kuriame vyko tokios pačios scenos. Nuo scenos vaikai skandavo paruoštas iš anksto skanduotes: „Meilė su tėvu – tai nuostabu!".

Žalieji finansavo gėjų ir pedofilų asocijacijas

Devintą dešimtmetį „Žalieji“, kaip paaiškėjo, tiesiogiai finansavo Federalinę gėjų, transseksualų ir pedofilų asocijaciją, kuri reikalavo įstatymais įtvirtinti nepilnamečių lytinius santykius su suaugusiais.

1984 metais gėjų, transseksualų ir pedofilų asocijacija aficialiai įėjo į vieną iš „Žaliųjų“ frakcijos komitetų Bundestage, tai yra galėjo tiesiogiai įtakoti į partijos kursą ir parlamento darbą. Diskusijos dėl sekso su vaikais buvo nuolatos inicijuojamos „Žaliųjų“ ir jos niekada nenutrūkdavo.

Folker Bek, vienas iš labiausiai gerbiamų politikų iš „žaliųjų“ frakcijos, šiuo metu posėdžiaujantis Bundestage, žinomas tuo, kad ne kartą reikalavo iš baudžiamojo kodekso pašalintį straipsnį dėl pedofilijos.

Jungtinei Žaliųjų frakcijai Europos parlamente vadovauja pedofilas Daniel Cohn-Bendit, kuris prieš kelis dešimtmečius Frankfurte prie Reino dirbo vaikų darželyje, per televiziją pasakojo apie savo iškrypusią meilę vaikams, buvo kaltinamas pedofilija. Už jį balsavo net po publikacijos knygos, kurioje šis iškrypėlis pasakojo, kaip vaikai atseginėjo jo klyną. „Maži vaikai fantastiškai seksualūs! Reikia būti sąžiningam, rimtai. Vaikas! Aš iš pradžių dirbau su visai kūdikiais, tai kas kita, bet štai keturių-šešių metų vaikai! Žinote, kada maža penkių metų mergaitė ima jus išrenginėti... Tai fantastika!“ - sakė tiesioginiame televizijos kanalo „Antenna2“(Prancūzija) Daniel Cohn-Bendit.

Kanibalas iš Rotenburgo vadovavo „Žaliųjų“ partijos skyriui kalėjime

Žinomas Rotenburgo kanibalas, kuris 2001 metai suėdė savo draugą, įkalinimo įstaigoje užsiiminėja politine veikla. Jis kalėjime vadovauja „Žaliųjų“ partijos skyriui.

Mano manymu, didžiausio rinkėjų pasitikėjimo sulaukusiems „Valstiečiams“ reikėtų atsikratyti to „žalumo“, prilipusios prie jų partijos pavadinimo, nes nuo jo Europoje sklinda pederastijos tvaikas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą