2016-12-01

Europos babajizacija vyksta pilnais tempais: juodas kranas net šniokščia


Masono-sionisto Kudenchove Kalergi (dar vadinamo “ES tėvu“) planų (knyga „Praktinis idealizmas“) apie mišrios rasės „europiečio“ (sionistų tarno) veislės sukūrimą įgyvendinimas Europos sąjungoje vyksta pilnu tempu.

Pasiektas naujas afrikiečių vežimo rekordas.

Kai naujos europiečių veislės kūrėjams pasirodo, kad europietis ne toks juodas ir dar nepakankamai kvailas, ES „genetikai“ atsuka Afrikos kraną ir į „tautų lydymo katilą“ prileidžia juodos spalvos - labiausiai atsilikusių pasaulio gyventojų.

Pranešama, kad ES organizuotas žmonių keltas iš Afrikos pasiekė šią savaitę afrikiečių vežimo rekordą. Nuo metų pradžios ES iš Afrikos jau atsivežė 171000 afrikiečių. Ankstesnis, 2014 metų negrų vežimo į Europą rekordas, buvo 170000 per metus.

Italai, žinoma, piktinasi babajizacija, didėjančiu nusikalstamumu, bedarbyste, skurdu, bet kas Europoje klausia piliečių nuomonės. Sionistų „Lydymo katilui“ reikia juodumo ir basta!

Invalidai švedai vejami lauk, kad apgyvendinti babajus.

Švedijos Piteå miesto kairioji-liberastinė valdžia varo lauk 16 šio miesto neįgaliųjų organizacijų iš jų daugelį metų užimamo pastato, kad jame apgyvendinti nelegalius imigrantus, kuriuos Švedijos valdžia grūste grūda į šią šalį. Šis neįgaliųjų diskriminacijos faktas labai akivaizdžiai parodo, kad „rūpestis neįgaliaisiais“ tai viso labo Vakarų propagandos skleidžiamas melas.

Turkija planuoja atsukti arabų kraną.

Graikijos žvalgyba pranešė, kad Turkijos valdžia planuoja į Europą praleisti po 3000 nelegalių migrantų per parą ir taip pasišluostyti Erdogano antrą galą readmisijos sutartimi su ES. Daugybė kontrabandistų Turkijos pakrantėje tik ir laukia, kada bus duotas signalas startui. Reikia prisiminti, kad pilnai šis Turkijos kranas niekada ir nebuvo užsuktas.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą