2016-12-31

Prezidente Grybauskaite, kodėl jūs taip nekenčiate lietuvių tautos, kodėl vykdote jos genocidą?


Rusai jums suteikė rusofobės Nr.25 titulą, bet jie gal nežino, kad dar labiau negu rusų ir Rusijos Jūs nekenčiate lietuvių ir Lietuvos.

Per aštuonis savo valdymo metus, nuo 2008 metų, Jūs pavertėte Lietuvą labiausiai emigruojančia, nugirdyta ir nuskurdinta valstybe Europoje, kurios piliečių pensijos, pašalpos ir daugumos žmonių atlyginimai yra mažiausi Euro zonoje ir iš jų neįmanoma išgyventi.

Jūs įklampinote Lietuvą į stagnuojantį Euro liūną, infliaciją, įleidžiate į šalį „pabėgėlius“ - socialinius parazitus, kurie vežami iš valstybių, kur jų gyvybei negresia pavojus, jiems skiriate butus ir lėšas, paslaugas, kurios daug kartų didesnės, negu gauna visą gyvenimą dirbę šiai valstybei lietuviai.

Jūs švaistote valstybės biudžeto lėšas niekam nereikalingiems ir nuo nieko negalintiems apsaugoti ginklams. Jums valdant militaristinė psichozė Lietuvoje įgijo šizofrenijos formą.

Jūsų vykdoma užsienio politika – politikos parodija, kaip ir tie Jus po Kalėdų aplankę politikos pajacai iš JAV, gastroliuojantys Rusijos pasieniais.

Iš visos širdies Jums linkiu senatvėje gyventi taip, kaip gyvena Lietuvos pensininkai – pusbadžiu, nes Jūs neverta geresnio gyvenimo. Jūs esate Lietuvos kenkėjas, jos naikintojas, Jūs neapkenčiate Lietuvos ir lietuvių. Apie tai liudija Jūsų darbai.


5 komentarai: