2016-12-05

Italijos premjeras Matteo Renci atsistatydina. Globalizmo žiurkė bėga iš skęstančio laivo.


Referendume dėl valdymo struktūrų galių perskirstymo Italijoje dauguma italų joms nepritarė. Premjeras Mateo renci paskelbė, kad jis traukiasi iš savo posto. 59,1% rinkėjų, arba 60% balso teisę turinčių šalies gyventojų, pasakė reformoms – Ne. Tokius rezultatus paskelbė VRM apdorojus 95% biuletenių.

Renci laiku bėga iš globalizmo verpete skęstančio Italijos valstybės laivo. Pagrindinės valstybės kolapso priežastys yra dvi: Italijos ekonomikos žlugimas ir Merkel išprovokuota, ES nekontroliuojama, bei visaip skatinama migracijos krizė.

Jau prieš mėnesį Renci yra sakęs, kad „dar vienų tokio masto migracijos iš Afrikos metų Italijos ekonomika neatlaikys.“ Šiais metai globalistai atvežė į šalį 171000 „socialinių parazitų“ afrikiečių, kurie šaliai kainavo apie 30 milijardų eurų, įskaitant tiesiogines išlaidas ir atėjūnų padaromą žalą ekonomikai. Kita valstybės kolapso priežastis – Italijos bankų krizė. Iš šių krizių galima išeiti tik Italijai išėjus iš Euro zonos ir Europos Sąjungos, todėl globalistų Merkel ir Olando bendražygis Renci nutarė pabėgti iš skęstančio ES laivo ir sugalvojo gerą priežastį tam, paskelbė šį referendumą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą