2017-06-22

Viešai paskelbtas Lietuvos sunaikinimo planas: ES žalieji reikalauja į Lietuvą ir Latviją perkelti „ištisus sirų kaimus.“


Europos parlamento Žaliųjų frakcijos vice prezidentė ir spikerė migracijos klausimais Ska Keller pareikalavo į Rytų Europos valstybes perkėlinėti sirus iš Sirijos „ištisais kaimais.“ Tai ji pareiškė interviu Vokietijos laikraščiui Neue Osnabrücker Zeitung.

Jos žodžiais, labai svarbu įvykdyti migrantų „paskirstymo sistemos“ solidarumą, kad jie paplistų po visą Europą.

Keller pasiūlė ES perkelti „visą sirų kaimą“ į Latviją, „pavyzdžiui, jei pabėgėliai nenori persikelti į šalį be kokių nors kitų pabėgėlių“. „Žmonės nori vykti ten, kur jie gali būti tarp savų tėvynainių“, - paaiškino ji, ir tvirtino, kad perkeliant migrantus milžiniškais kiekiais leis pagerinti integraciją.

Kaip rašoma Breitbart, Keller pasakė, kad žymi dalis migrantų, perkeltų į Lietuvą labai greitai išvyko, kad ieškoti didesnių socialinių išmokų tokiose šalyse, kaip Vokietija. Žaliųjų eurodeputatė pareiškė, kad Briuselis privalo siųsti migrantus į Rytų Europą žymiai didesniais kiekiais.

Komentuodama Europos komisijos nutarimą dėl sankcijų Centrinės Europos valstybėms, kurios atsisako primti migrantų iš trečiojo pasaulio kvotas, nustatytas Briuselio, žalioji politikė pabrėžė, kad „Čekijos ir kitų valstybių atsisakymas priimti pabėgėlius pažeidžia ES įstatymus. Būtent todėl ES komisija pradėjo bilą prieš šias valstybes, pažeidusias ES susitarimą“.

Pi-news portalas sirų kaimų perkėlinėjimo į Latviją ir kitas Baltijos valstybes tema rašo, kad Franciska Keller sutrumpino savo vardą iš neapykantos sau ar iš nuobodulio ir pasivadino „Ska“. Pi-news nuomone, „kastratas“ Ska nesiryžta siūlyti savo planų Vengrijai, Lenkijai, Čekijai, kurios nesiruošia aklai sekti paskui Merkel ir priešinasi jos fašistiniams planams, kai ji įsakinėja, o pasirinko silpnas rytų Europos valstybes kaip pavyzdį.



Ką reiškia kalbos apie „sirų kaimų perkėlimą“?

Mano giliu įsitikinimu, kalbos Europarlamente apie „sirų kaimų perkėlimą“ reiškia įgyvendinimą hipersionistų plano išvalyti „Didžiojo Izraelio“ (nuo Nilo iki Eufrato) teritorijas nuo arabų. Kitais žodžiais, tuo siekiama vienu ypu sunaikinti ir sionistų planams kliudančias arabų valstybes, ir tuo pačiu siekiama galutinai sunaikinti Europos gojų nacionalines valstybes.

Kas pas sionistus galvose, tas pas kastratą vištgaidį - ant liežuvio.

Kas vežė kaimais okupantus ir kolonistus į Lietuvą?

Tik užkariautojai ir Lietuvos naikintojai. Šie Briuselyje deklaruojami planai reiškia Lietuvos žmonių genocido planą ir mūsų valstybės sunaikinimą.

Mes privalome išeiti iš šio sionistų sukurto pragaro Europos tautoms, pabėgti iš ES - tautų kalėjimo. 

Mes privalome išgelbėti Lietuvą nuo sunaikinimo!

Praeitą savaitę Čekijos eksprezidentas Klausas pasakė, kad atėjo laikas pradėti pasiruošimą Čekijos respublikos išėjimui iš ES. Jo nuomone, tai vienintelis kelias, kaip „išsaugoti ir išgelbėti mūsų valstybę.“




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą