2017-06-04

Sau pačiam: Europos „elitas“ varo savo „gyvulių ūkio“ gyventojus į skerdyklą? Bevaikis „elitas“ – velnio tarnai (1 fragmentas)



Aš noriu, visu pirma, sau pačiam išsiaiškinti pagrindinį Europai klausimą, jos išlikimo klausimą: kodėl naikinama baltoji Europa, jos kultūra, kodėl Europos gyventojai dirbtinai keičiami kitų rasių žmonėmis. Aš noriu sau pačiam išsiaiškinti ir daugybę kitų man opių klausimų: Koks mūsų pavertimo vergais mechanizmas, kaip atrodo XXI amžiaus grandinės, kuriomis mes esame prirakinti, kas mus pavertė vergais ir kodėl. Žodžiu, išsiaiškinti, kaip funkcionuoja orveliškas „Gyvulių ūkis“, veikia trys to ūkio ministerijos: „...Teisybės ministerija atsakinga už melą bei propagandą, Taikos ministerija atsakinga už karą,... Meilės ministerija“. Už ką atsakinga šiandien „Meilės ministerija“ aš sau atsakiau tuojau pat: už pederastiją ir kitus iškrypimus, už šeimos griovimą, už vaikystės sunaikinimą ir jos sutrypimą į pačių bjauriausių lytinių išsigimimų purvą.

Daugumą mano pažįstamų šie klausimai nejaudina: vieni iš jų užimti „pinigų darymu“, kiti, išlikimu pritupėtose valdiškose vietose, treti neturi kada pakelti akių nuo žagrės. Todėl šiuos apmąstymus aš, visų pirma, skiriu sau pačiam, norinčiam susigaudyti, kas per velniava vyksta aplink mane, kodėl žiniasklaida meluoja, o į valdžią susodinami renegatai „kruglodurovai“ ir „kopeikoliubovai“ (pagal Vincą Kudirką), neatstovaujantys rinkėjų interesams, todėl jie visi pritaria lietuvių tautos naikinimui, valstybės griovimui, Europos griovimui, baltosios rasės žmonių genocidui, islamizacijai, teroristų ir protiškai atsilikusių, nekvalifikuotų žmonių vežimui į savo namus, kai tam nėra jokio teisinio pagrindo?

Aš disponuoju viešai skelbiama informacija ir iš jos bandau „sau pačiam“ sudėlioti vientisą Europos ir pasaulio vaizdo mozaiką. Aš ją jau dėlioju dvejus metus, kaupiu po mažą fragmentą, kad suformuoti mane supančio pasaulio neiškraipytą paveikslą. Tai dariau portale „Šauksmas“, Ldiena, blogelebionka,blogspot.lt.


Europos Elitas. „Jie yra velnio tarnai, o velniai, kaip žinote, neturi vaikų.“

20 pasaulio lyderių neturi vaikų. Kas tai per internacionalas? Valentinas Katasonovas atsako: „Tai velnio tarnai. Yra žmonės, kurie panašūs į šetonus, o šetonai, kaip žinote, neturi vaikų.“



Šiandien didelė dalis (trečdalis) ES vadovų yra bevaikiai.


Pasaulio pabaiga bevaikiui žmogui ateina kartu su jo fizine mirtimi, jis neišlieka savo vaikuose, jis neturi intereso rūpintis ateities kartų gerove. Toks žmogus gyvena šia diena. Toks žmogus prie valstybės vairo – baisi nelaimė.

Tūkstantmetė civilizuotos žmonijos patirtis įrodė šią aksiomą ir ji buvo visuotinai priimta. Blogai, kad kurdama įstatymus Lietuva nesilaikė šios gyvenimo išmintimi pagrįstos tradicijos ir tiesos. Nebuvo Prezidento įstatyme sudėti reikiami saugikliai, neleidžiantys mums paskirti bevaikių valstybės vadovų. Aš neturiu iliuzijų, kad Europos Sąjungoje vadovai yra renkami. Višegrado šalių išimtys tiesiog patvirtina taisyklę, kad ES vadovai skiriami pagal pinigų valdovų užgaidas ir poreikius. Geriausias to pavyzdys homoseksualistas bevaikis Emanuelis Makronas, Rotšildų paskirtas Prancūzijos prezidentu, žinoma, suvaidinus tradicinį „demokratijos“ cirko spektaklį.



Štai ji – bevaikė Europos „ateitis“:
1. Lithuania – Dalia Grybauskaitė – nėra vaikų
2. United Kingdom – Theresa May – nėra vaikų
3. France – Emmanuel Macron – nėra vaikų
4. Škotija – Nicola Sturgeon – nėra vaikų
5. Italy – Paolo Gentiloni – nėra vaikų
6. Germany – Angela Merkel – nėra vaikų
7. Luxembourg – Xevier Bettel – nėra vaikų
8. Sveden – Stefan Lofven – nėra vaikų
9. Netherlands – Mark Rutte – nėra vaikų
10. Europos Komisija – Jean-Claude-Juncker – nėra vaikų
Vokietija yra geriausias pavyzdys to, kaip valstybę gali sunaikinti bevaikiai jos vadovai. Kanclerio Adolfo Hitlerio pradėtą valstybės naikinimą šiandien tęsia „amžina kanclerė“ Angela Merkel. Abu jie bevaikiai. Tai atsitiktinumas?


Man bus paprieštarauta: "Vokietijos ekonomika klesti". Taip, toje teritorijoje klesti ekonomika, kitų ES valstybių rinkų sąskaita, bet vokiečių valstybės ten jau nėra. Pasirodo, kad ten net nėra vokiškos kultūros, o vokiška kultūra iš viso neegzistuoja!

Vokietijos migracijos, pabėgėlių ir integracijos federalinės vyriausybės komisarė Aydan Özoğuz praėjusią savaitę pasakė, kad „neegzistuoja vokiečių kultūra, įvairovė-tai nacijos jėga“. Aš tikiu, ką sako Vokietijos vyriausybės nariai.

Plačiau apie Europos bevaikį „elitą“: Giulio Meotti. Europe's Childless Leaders Sleepwalking Us to Disaster. Straipsno vertmas į lietuvių kalbą čia.











Komentarų nėra:

Rašyti komentarą