2017-06-01

Švedai mano, kad masinės informavimo priemonės meluoja dėl imigrantų daromos žalos. Afrikiečių vaikai yra perpus kvailesni už švedų vaikus


Švedijos gyventojai mano, kad MIP meluoja apie masinės migacijos žalą jų šaliai. MIP nacionalinių tyrimų instituto duomenimis, 54 procentai švedų pareiškė, kad „Švedijos MIP nesako tiesos apie socialines problemas, susijusias su migracija“.

Švedijos MIP spengiasi apeiti „etninę prilausomybę, tautybę, profesiją, poitines pažiūras, religinius įsitikinimus arba seksualinę orientaciją“.

Gyventojai MIP kaltina cenzūra: migrantų fotografijos rodomos neryškiai, kartais net pakeičiama odos spalva ir tai daroma tam, kad nuslėpti migrantų nusikaltimus.

Nepaisant visos MIP cenzūros dienos šviesą išvydo tyrimų duomenys apie tai, kad imigrantų vaikai pasižymi perpus menkesniais protiniais sugebėjimais, negu etniniai švedai.

Švedų ekspertų tyrimai parodė, kad 50 procentų imigrantų vaikų 2014 metais nepajėgė baigti vidurinę mokyklą. Tyrimo autoriai pažymi, kad vaikų gabumai turi „geografinius skirtumus“, o žemiausi gabumai pas vaikus iš Afrikos. Šie rezultatai koreliuoja su Nobelio premijos laureato Džeimso Vatsono žmogaus genetikos tyrimais, kuris tvirtino, kad afrikiečių protinis vystymąsis atspindėtas jų genetikoje. Mokslininkas konstatavo, kad „Skirtingų rasių atstovai turi skirtingas intelekto galimybes, kad tai apsprendžia genetiniai skirtumai ir, kad juodosios ir baltosios rasės žmonės skiriasi savo vystymosi keliais“. 


Vatsonas yra sakęs, kad jis „giliai prislėgtas dėl Afrikos perspektyvų“, nes „visa mūsų socialinė politika remiasi tuo, kad jų intelektas nesiskiria nuo mūsiškio, tuo tarpu visi tyrimai rodo, kad iš tikrųjų tai yra ne taip“, „tie, kam teko turėti reikalų su juodaodžiais darbuotojais, įsitikina, kad tai neteisybė“. „Mes neturime tvirto pagrindo laukti, kad paaiškėtų, kad intelektualiniai žmonių gabumai, geografiškai atskirtų evoliucijos procese, vystytųsi visiškai vienodai. Mūsų noro suteikti visiems lygius proto gebėjimus, kaip kažkokį tai žmonijos paveldą, nepakanka tam, kad taip ir būtų“. 

Įdomu, ką veiks Švedijos globalistai su visu tuo atsivežtu „juoduoju auksu“? Kokius darbus dirbs Švedijoje šie protiškai atsilikę žmonės iš Afrikos?

Gi šiandien gausiai migrantų apgyvendintoje Malmėje, kur 42 procentai gyventojų yra imigrantai, 17 procentų mokytojų pernai metė darbą ir išvyko į mažiau migrantai apgyvendintus Švedijos regionus. Jų išvykimo priežastis – imigrantų vaikų keliamas pavojus jų gyvybei.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą