2017-06-17

Europos okupantai - „pabėgėliai“ vyksta atostogauti į savo kilmės šalis, kur jiems neva grėsė mirtinas pavojus


Daugelis „pabėgėlių“ iš Vokietijos vyksta namo atostogauti!

Jie vyksta į tas baisias šalis, kuriose jiems „grėsė“ mirtinas pavojus, todėl jie ir prašė prieglobsčio Vokietijoje. Vokietijos pabėgėlių ir migracijos žinyba (Das Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF)) žino apie šiuos faktus. Apie tai visuomenę birželio 15 dieną informavo Mitteldeutsche Zeitung.

Paaiškėjo, kad BAMF nefiksuoja „pabėgėlių“ važinėjimų į kilmės šalis statistikos ir informavo, kad Vokietijoje nėra įstatymo, kuris pabėgėlio statusą turintiems asmenims draustų važinėti namolio.

2016 metų rugsėjo mėnesį „Welt" paskelbė žurnalistinį laikraščio „Welt am Sontag“ tyrimą, kuris atskleidė visą ES valdžių idiotizmą. Paaiškėjo, kad šitie „vargšai pabėgėliai“, kurie atbėgo į ES dėl „grėsmės jų gyvybėms“, vos susitvarkę dokumentus prieglobsčiui gauti ir gavę sočias europines išmokas, vyksta atostogauti į tas valstybes iš kurių „pabėgo“.


Tokie faktai buvo nustatyti Berlyne. Ekspertai mano, kad tai visos Vokietijos masto reiškinys. „Pabėgėliai“ prieglobsčio prašytojai „Welt am Sontag“ žurnalistų duomenimis, kuriuos jie gavo iš patikimų šaltinių, vyko atostogauti į Siriją, Afganistaną, Libaną.

Jeigu Vokietijoje būtų atsakinga valdžia ji turėtų paskelbti šūkį: „Jokių musulmonų pabėgėlių Vokietijoje“. Jeigu Lietuvos valdžia turėtų bent kruopelytę proto ir sąžinės, tuoj pat nutrauktų šitą komediją su „pabėgėliais.“

Vokietija yra ne vienintelė Europos valstybė, kurioje vyksta šis absurdo teatras.

„Pabėgėliai“, atvežti į Šveicariją iš Eritrėjos, kiekvienais metais vyksta atostogauti namo. „Basler Zeitung“ rašo, kad daugelis eritrėjiečių reguliariai skraido atgal į gimtinę, kurioje „jų gyvybėms buvo mirtina grėsmė“. „Pabėgėliai“, kurie čia pagrindinai gyvena iš pašalpų, savo kilmės šaliai yra valiutos tiekėjai, rašoma laikraštyje.

„Basler Zeitung“ aprašoma 2016 metų scena Ciuricho oro uoste: „Tai atostogų laikas. Tūkstančiai žmonių skrenda vasaros atostogų. Tarp jų daugelis žmonių iš Eritrėjos, vyrai, moterys, visos šeimos.“

… Jie skrenda į tėvynę, kur jiems „gręsia sveikatai ir gyvybei“". Kiekvieną dieną iš Šveicarijos į Eritrėja ir kaimynines šalis skrenda po 50 afrikiečių. Skrydis per Stambūlą jiems kainuoja 599 frankus (maždaug tiek pat eurų). Šveicarijoje šie „pabėgėliai“ gauna tokią dosnią paramą, kad nedirbdami gali gyventi ir keliauti po pasaulį.

Eritrėjiečiai yra viena iš gausiausių grupių tarp migrantų, kurie yra už mafijozių sorošų pinigus atplukdomi į Europą. Pabėgėliai tarp jų „Fronteks“ duomenimis sudaro apie 2%, o visi kiti yra ekonominiai migrantai.



Siekdami gauti prieglobstį, daugelis migrantų naudoja neįprastas schemas, kad jų prašymų neatmestų. Jie prisipažįsta net žmogžudžiais, homoseksualistais, įvykdę kitus sunkius nusikaltimus, už kuriuos jiems tėvynėje gręsia mirties bausmė. ES įstatymai draudžia migrantus, deportuoti, jei jiems gręsia kankinimai ar mirtis.



Aukščiau pateikti duomenys akivaizdžiai patvirtina, kad į Europą ir į Lietuvą vyksta ne pabėgėliai, o ekonominiai migrantai, kurių gyvybei nebuvo jokio pavojaus. Juos nedelsiant reikia išsiųsti lauk į jų kilmės šalis ir veltui švaistomas lėšas skirti skurstantiems lietuviams.

Ankstesni autoriaus straipsniai šia tema:











Komentarų nėra:

Rašyti komentarą