2017-06-11

Globalizmo Golemas kovoje su mokslu



Globalizmo Golemas sumindė demokratiją, žmogaus teises, laisvą spaudą, socialinę lygybę (tose valstybėse, kur ji dar buvo po TSRS suirimo) šeimą, nacijas, atnešė baltosios rasės žmonių genocidą, įteisino lytinius iškrypimus, satanizmą, baigia naikinti krikščionybę... Visko neišvardinsi. Kliuvo ir mokslui. Jam visada kliudavo: už apvalią žemę, už besisukančią saulę, už žmogaus anatomiją ir fiziologiją, evoliuciją.

Ne išimtis ir pastarųjų kelių žmonių kartų gyvenamas periodas. Atžygiavo globalizmo Golemas, kurį iš kabalistinio molio ir dolerinių kupiūrų sukūrė Volstrito bankininkai – pinigų padirbinėtojai. Labiausiai globalizmo Golemui neįtiko žmogaus genetika.

Aš paminėsiu tris mano jau anksčiau liestus epizodus, kaip globalizmo Golemas mindė genetikos mokslo tiesas:

Globalizmo Golemo sumindytas Džeimsas Vatsonas, dvigubos DNR spiralės atradėjas, už tai, kad afrikiečių protinis atsilikimas yra determinuotas jų genetikos.


Globalizmo Golemas mindo genetikus, kurie pateikia įrodymus, kad žmogaus protėvio išėjimo iš Afrikos teorija yra niekuo nepagrįstas globalistinis melas.



Globalizmo Golemas mindo visus, kurie sako, kad egzistuoja vienintelė tiesa apie vyrą - Y chromosomos nešėją ir moterį - X chromosomos nešėją, o transgenderizmas ir kitos lytinės anomalijos yra tik patologija, kuri yra pagydoma. Ligos pavertimas norma – antimokslinė beprotybė.

Y ir X chromosomos pasiskirsto pas žmogų lygiu dažniu, tai nepriklauso nei nuo žmogaus norų, nei nuo jo įsitikinimų, nei nuo jo psichikos būklės.

Kaip nesistengė globalizmo Golemas prievartauti ir papirkinėti mokslininkus, jam taip ir nepavyko atrasti nei vieno net menkiausio patikimo įrodymo, kad homoseksualizmas yra genetiškai determinuotas.

Aš manau, kad epigenetiniame lygmenyje, kokių nors DNR modifikacijų pagrindu, polinkis į homoseksualizmą gali būti perduotas palikuonims, kaip pavyzdžiui polinkis į muziką ar tapybą, kleptomaniją ar alkoholizmą.

Homoseksualizmas – yra propagandos keliu dauginama bacila, todėl globalizmo Golemas ir finasuoja homoseksualistų paradus, homoseksualizmo propagandą per kino industriją, kitas masinės informavimo priemones, finansuoja iškrypėlių organizacijas.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą