2017-06-30

Lenkija ruošiasi Trampo vizitui, o pas „pabėgėlių motinėlę“ Vokietijoje drėgsta kelnės


Beprotiška Vokietijos kanclerės Angelos Merkel vykdoma „atvirų durų“ politika veda ES į susinaikinimą, todėl Trampo vizitas į Lenkiją, pasisakančią prieš migrantų įleidimą į šalį, visiems protą nepraradusiems europiečiams suteikia vilties, kad globalistų organizuota migracijos beprotystė pagaliau bus sustabdyta.

JAV prezidento Donaldo Trampo vizitas į Lenkiją yra numatytas liepos 5 dieną. Šio susitikimo išvakarėse Donaldo Trampo dekretų veikimas dėl musulmonų migracijos į JAV ribojimo šios šalies Aukčiausiojo Teismo buvo dalinai išblokuotas nuo žemesniųjų valstijų teismų nutarimų. Šiuo požiūriu, Lenkija plaukia JAV politikos forvateryje, ko nepasakysi apie akivaizdžiai proto netekusius Vokietijos ir dar kelių jos artimiausių satelitų veiksmus, kurių tikslas – jų valdomų valstybių sunaikinimas. Šie žmonės, 70 metų nuolankiai klausę visų JAV nurodymų, nebepajėgia savistoviai nei protauti, nei veikti, nei prisitaikyti prie pasaulio realijų. Jie ES beprotnamyje, likusiame be direktoriaus (JAV), ir toliau vaizduoja napoleonus, cezarius, gandžius ir t.t.



Trampo vizitas į Lenkiją

Kaip pranešė Lenkijos radijas, Lenkijos premjerė Beata Šidlo skaito, kad iki šiol vykdoma ES migracijos politika yra neefektyvi, o bandymai spręsti šią krizę turi būti išanalizuoti.

Spaudos konferencijoje Šidlo priminė, kad per paskutinį Europos vadovų pasitarimą Briuselyje vyko diskusija dėl migracijos problemų. Jos žodžiais, šą politiką pataisyti nebėra šansų. Ji mano, kad Višegrado šalys (Lenkija, Vengrija, Čekija, Slovakija) pasirinko teisingą kelią.

Lenkijos vyriausybės vadovė Donaldo Trampo vizitą į Lenkiją pavadino labai svarbiu. Birželio 28 dieną ji kartu su prezidentu Andžejumi Duda ir ministrais konsultavosi dėl Amerikos liderio vizito organizavimo.

Birželio 7-8 dienomis Hamburge vyks G20 susitikimas. Breitbart rašoma, kad Briuselio valdininkai su nepasitenkinimu sutinka Donaldo Trampo vizitą į Lenkiją prieš atvykstant jam į Hamburgą.

Šis Trampo žestas diplomatijos kalba parodo, kam jis skiria didžiausią dėmesį. Tai jo pritarimas Višegrado valstybių politikai ir nepritarimas Merkel migracijos beprotybei, ką jis demonstravo ir Merkel vizito į Vašingtoną metu.


Nuolatiniams Briuselio zoo draustinio gyventojams tai sukėlė susierzinimą. Vienas iš tenykščių diplomatų Reuter agentūrai pasakė: „Negalima nejausti nedidelio įtarimo, jei tai nėra bandymas sudaužyti Europos vienybę“. Apie kokią vienybę kalba šis klerkas nežinoma. Gali būti, kad ši Europos naikinimo liga, kuria susirgo Angela Merkel ir jos subinlaižiai, vadinasi „vienybe“. Kaip ten bebūtų, bet Donaldo Trampo vizitas į Varšuvą sukėlė drėgmę ponios Merkel kelnėse.

P.S.

Kaip informuoja Zerоhedge, Donaldas Trampas vis labiau linkęs laikytis savo priešrinkiminių pažadų dėl prekybinių muitų įvedimo. Tai apimtų maždaug 20% JAV importo asortimento. Iš ES valstybių tai labiausiai paliestų Vokietiją, jos automobilių eksportą, ir suduotų šios valstybės ekonomikai rimtą smūgį. Angelai Merkel verta nerimauti.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą