2017-06-07

Islamo Terorizmas - vokiečių damoklo kardas. Romos teisė sako: Cui prodest? (Kam tai naudinga?)


Nesenai tarptautinis piktadaris Džordžas Sorošas pareiškė, kad kiekvienais metais jis kartu su savo mafijinėmis nevyriausybinėmis organizacijomis ir fondais į ES atveš po milijoną nelegalių migrantų. Višegrado valstybės tam priešinasi, kitos, tarp jų ir Lietuva, tylėdamos eina į susinaikinimą.

Terorizmą Europoje sukėlė Europos valdantis „feikinis elitas“, visų pirma, didžiausias europiečių priešas sionistė Angela Merkel, kuri atvėrė Europos sienas užsienio teroristams, plėšikams, prievartautojams ir socialiniams parazitams iš viso pasaulio. Angelos Merkel, kuri pažeisdama ES įstatymus atvėrė sienas milijonams nelegalių migrantų, valdoma valstybė ir visa ES kasdien jaučia virš jos kabantį islamistinį „Damoklo kardą“. Iki Mančesterio sprogdinimo, teroro aktai 2017 metais ES vyko kas 9 dienos. Dabar jie jau vyksta beveik kiekvieną dieną. Po teroro praėjusį šeštadienį Londone, vakar teroras tęsėsi Paryžiuje, prie Dievo motinos katedros, kur teroristas užpuolė policininkus. „Tai jums už Siriją“, - puldamas policininkus su plaktuku rėkė teroristas iš Alžyro. Be to, daugybė „pabėgėlių“ teroro išpuolių lieka sąmoningai nepastebėti sorošinės MIP, talkinančios Europos naikintojams.


Potencialūs teroristai Vokietijoje lieka praktiškai nekontroliuojami

2016 metais Vokietijoje buvo įvykdyti 5 teroro aktai, dar septynis policijai pavyko užkardyti. Vokietija lieka teroristų taikiniu. Apie tai po teroro akto Mančeserio arenoje kalbėjo Vokietijos Federalinės konstitucijos apsaugos žinybos vadovas Hans-Georg Maaßen.

Jo žodžiais, Vokietija yra prioritetiniu „Islamo kalifato“ ir „Alkaidos taikiniu“. Šiuo metu Vokietijoje gyvena 670 islamistų, kurie gali įvykdyti teroro aktą. Visi jie kelia potencialia grėsmę, bet apie daugelį iš jų patikimų duomenų nėra. (Lietuvos valdžia mums nuolatos meluoja, kad patikrina „pabėgėlius“).


Vaikų žudiko iš Arnschwange istorija – tipinė Vokietijai

Kelios valandos iki teroro akto Londone praėjusį šeštadienį 41 metų afganas „pabėgėlis“ papjovė du vaikus, 5 metų berniukas mirė. Jų motiną banditas sužeidė.

Bild išanalizavo šio vaikų žudiko migracijos istoriją, kodėl šis nelegalus migrantas taip ir liko nedeportuotas iš Vokietijos?

  • 2005: Žudikas Mustafa atvyko iš Afganistano.
  • 12. 2005 gegužė: vestuvės su afgane (dabar išsiskyręs).
  • 2008 gruodžio mėnesį padegė daugiabutį namą.
  • 2009 metais už padegimą nuteistas 5 metams 10 mėnesių kalėti.
  • 13. 2011 liepą sulaikomas ir turi būti deportuotas, jis paduoda skundą.
  • 2012: prašymas dėl prieglobsčio atmestas. Jis vėl skundžiasi.
  • 2012: dėl teismų sistemos perkrovimo sprendimas nepriimtas ir jis toliau nedeportuojamas.
  • 2014: Mustafa priima krikščionių tikėjimą, kad jo nedeportuotų.
  • 2017 birželio 4 šis „krikščionis“ papjovė 5 metų berniuką ir sužeidė jo motiną.
    Visą ši laiką šitas „pabėgėlis“ gyveno Vokietijoje socialinio parazito gyvenimą – buvo Vokietijos mokesčių mokėtojų išlaikytiniu.
Net ir mirę teroristai-„pabėgėliai“ būna vis dar išlieka vokiečių „socialiniais parazitais.“ Toks yra teroristas Amri, kuris prieš kalėdas Berlyne nužudė 12 žmonių ir 50 sužeidė. Jo lavonas iki šiol guli Milano morge, o už jo laikymą vokiečiai turės sumokėti 10000 eurų be PVM.


Per Merkel atvertas skyles ES sienose, padedant Sorošo mafijozinėms struktūroms, toliau į ES vežama šimtai tūkstančių „socialinių parazitų“. 2015-2016 metais šitų ekonominių migrantų masėje dar buvo didelė dalis „karo pabėgėlių“ iš Sirijos ir Irako. Vokietijoje yra 510000 tokių„pabėgėlių“ ir visi jie gauna pilną (ir Lietuvos masteliais karališką) išlaikymą pagal programą HARTZ IV.

Hartz IV „pabėgėliai“ gauna 399 eurus, nemokamą būstą, plius maistą, drabužius, gydytoją, ligoninę ir advokatą teisme, esant reikalui, kurio jiems prireikia dažnai. Tada jie eina papildomai užsidirbti į „juodąją rinką“. Eritrėjojos gyventojas , pavyzdžiui, pas save namuose per mėnesį uždirba 17 eurų.

Tik penktadalis iš šitų „pabėgėlių“ dirba Vokietijoje ir pelnosi patys sau duoną, rašoma Pi-news.

Šių dykaduonių skaičius per praeitus metus išaugo 173 procentu!

1,9 milijonų per 2015 - 2016 migrantų antplūdį į Vokietiją atvykusių „pabėgėlių“ gyvena iš vokiečių socialinės sistemos paramos Hartz IV. Jų skaičius nepaliaujamai auga. Daugumos migrantų svajonė ir yra ši Harz IV parama. 2016 metais vien afrikiečiai migrantai iš pašalpų į Afriką pervedė 1,2 milijardus eurų!

Europai reikia kvalifikuotų darbuotojų bet ne parazitų, kurie turi po 4 žmonas, 20 vaikų ir per metus kainuoja Vokietijai po 30000 eurų.

Migrantai neturi reikiamo išsilavinimo. Dar blogesnė padėtis su afrikiečiais, kurie yra beraščiai. Kitos problematiškos grupės yra čigonai ir sinti iš postsovietinių valstybių.

Angela Merkel, rašoma Pi-news, paskelbė apie greitą šių žmonių integraciją. Lygiai taip pat Merkel galėjo pasakyti, kad po 10 metų bus galima gyventi Mėnulyje ir kvailas vokietis, sėdintis Bundestage, tuo patikėtų.

Kam naudingas islamistų vežimas į ES?

Romos teisė sako: Cui prodest? (Kam tai naudinga?). Europiečiams iš Azijos ir Afrikos Sorošo mafijos vežami „socialiniai parazitai“ yra baisi nelaimė, tiek dėl teroro aktų, tiek dėl ekonominės žalos. O naudinga ši bakhanalija su tariamais „pabėgėliais“ tiktai valdžią Europoje kontroliuojantiems Merkel tipo sionistams. Apie tai rašoma sionistinėje spaudoje.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą