2017-06-06

Musulmonų perkėlimo į Europą rezultatas: antisemitizmą pakeitė antiislamizmas


Kantoro tyrimų centras Izraelyje konstatuoja: antisemitizmą Europoje pakeitė antiislamizmas. Staigus pabėgėlių-musulmonų antplūdis į Europą nukreipė buvusią ultradešiniųjų jėgų neapykantą prieš žydus į priešpriešą musulmonams. Tuo pačiu metu musulmonų antisemitizmą Europoje pakeitė islamo antieuropizmu.

Antiislamizmas ir antieuropizmas vietoj antisemitizmo

Moše Kantoro centras Telavive „tiria antisemitinius ir ksenofobijos pasireiškimus visame pasaulyje“. Savo pranešime už 2016 metus šis centras nustatė, kad migrantų banga į Europą iš Sirijos ir Irako nukreipė į save dėmesį Europos ultradešiniųjų nuo ES žydų diasporos. Neapykanta žydams – pakeitė Europos gyventojų baimė ir neapykanta pabėgėliams-arabams dėl staigaus teroro aktų skaičiaus, kuriuos ES vykdo radikalūs islamistai. Antpuoliai prieš žydus Europoje praktiškai baigėsi ir išaugo antpuoliai prieš musulmonų gyvenimo vietas. 

Ypač antisemitizmas sumažėjo Prancūzijoje, Vokietijoje ir Belgijoje, būtent tose šalyse, kur neonacizmas turi pačią stabiliausią struktūrą, turi vietos gyventojų palaikymą ir dideliu mastu veikia didžiąją politiką. Centras pažymi, kad musulmonų antplūdis į Europą sustiprino kraštutines dešiniuosius ir neonacistinius judėjimus, jų kelis kartus išaugęs aktyvumas buvo nukreiptas nuo antisemitizmo į antislamizmą. Tuo pat metu, Europoje sumažėjo islamiškas antisemitizmas ir jis persijungė į agresiją prieš europiečius. 

Nors visai nesenai Europos islamistai puldinėjo žydus, dabar juos Alachas ėmė raginti pulti europiečius.

Visa tai rodo, kad pasauliniam sionizmui pavyko Europoje nuo žydų nukreipti agresiją ir neonacistų ir islamistų, supjudyti juos tarpusavyje. Tai nieko naujo, šis tautų „lydymo katilas“ jau šimtą metų veikia JAV valdomas sionistų ir jiems tarnauja.

Manoma, kad Europa buvo užtvindyta islamistai „pabėgėliais“ tam, kad perjungti europiečių priešpriešą žydams, į jų priešpriešą musulmonams.


Rusija-Ukraina

Kantoro centro pranešimas nurodo, kad visai kitokia situacija su antisemitizmu Rusijoje ir Ukrainoje. Abi šios žydų valdomos valstybės, kur oligarchai irgi yra žydai, savo propagandą organizuoja taip, kad kaltina viena kitą antisemitizmu. Tarpusavio kaltininimai antisemitizmu be konkrečių faktų, centro nuomone, naudojami skatinti tarpusavio priešpriešą.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą