2017-06-15

Policininkui Miunchene į galvą šovė migrantas negras, o išsigimusi globalistinė Vokietijos žiniasklaida iš jo padarė baltą „vokietį“ ir melavo visam pasauliui



Vokietijos spauda pranešė, kad birželio 13 dieną Miuncheno traukinių stotyje keleivis iš policininkės atėmė ginklą ir jos kolegai peršovė galvą. Buvo sužeisti dar keturi žmonės, kol nusikaltėlis buvo kitų policininkų sužeistas ir sulaikytas.


Buvo pranešta, kad incidentas nėra susijęs ne su kokiais nors politiniais arba religiniais motyvais ir kad užpuolikas vadovavosi „asmeniniais“ sumetimais. „Vienintelis užpuolikas vyras buvo motyvuotas asmeninių priežasčių. Jokio politinio arba religinio pagrindo nėra“, – žurnalistams sakė policijos atstovas Marcusas da Gloria Martinsas. Dar buvo informuojama, kad tai „vokietis“, o „Bild“ pranešimą papildė piešiniu, kuriame buvo pavaizduotas europietis vyras šaudantis į policininkus.

Vokietijos socialiniuose tinkluose nedelsiant pasirodė pranešimai, kad policija ir vėl meluoja.


Keli liudininkai populiariai radijo stočiai Antenne Bayern pranešė, kad tai buvo afrikietis!! Ir interneto blogas truth24.net informavo: Jis buvo juodas!

TRUTH 24 parašė: Miuncheno policija ir likusios MIP įžūliai melavo... žiūrėkite, kaip iš juodo afrikiečio, kuris kalba laužyta vokiečių kalba padarė „vokietį“.

Šiais metais teroro aktai ES vyksta kas 9 dienos. Iš tiesų statistika dar baisesnė, tik globalistinė spauda ir globalistų politikai slepia nuo visuomenės atėjūnų nusikaltimus. Išpuolis Miunchene – klasikinis teroro aktas, o teroristo asmenybės, tautybės, pilietybės ir rasės slėpimas – tai tipinis terorizmo rėmėjų elgesys. Jie yra europiečių genocido vykdytojai.



Paskutinių dienų straipsniai europiečių genocido tema:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą