2017-06-29

Didžiausia grėsmė Lietuvos saugumui yra vagys ir idiotai valdžioje


Ar gali valstybę apginti valdžia, kuri nesugeba sutvarkyti Lietuvos simbolio-Gedimino kalno ir pilies, kuri į užsienį išvarė milijoną geriausių savo valstybės piliečių, kuri privedė iki to, kad jos piliečiai minta iš šiukšlių konteinerių ir miega po tiltais (kviečiu pažiūrėti po Vilniaus Šilo tiltu), jaunimas gauna po 300 eurų algas, o seneliai po 150 eurų pensijas?

Ar gali Lietuvą apginti valdžia, kuri nesugeba organizuoti nei mokslo, nei sveikatos apsaugos, kuri vykdo Independence ofšorines aferas, nerenka mokesčių iš šalį okupavusių užsienio bankų, nereguliuoja užsienio NVO veiklos, veža į šalį potencialius teroristus - „pabėgėlius“. Šį sąrašą blogio, kuri skleidžia ši vagių ir idiotų valdžia galima tęsti iki begalybės.

Vakar vienas ministras-vagis per televiziją aiškino, kad medžioklė su verslo subjektų vadovais yra jo laisvalaikis. Civilizuotose valstybėse tokio pobūdžio „laisvalaikiai“ yra valdininkams uždrausti įstatymais. Japonų valdininkams, pavyzdžiui, draudžiama žaisti golfą. Ir nieko, suranda japonai kitas laisvalaikio formas. O lietuviai negali be medžioklės, kuriose taip gerai prisimedžiojo visas brazauskinis medžiotojų-vagių būrelis, kad iš funkconierių-komunistų bemedžiodami virto kapitalistais ir liberalais-ortodoksais.

M.T. Ciceronas sakė, kad „vargšui neskamba kovos trimitai“. Neskambės vargšams kovos trimitai ir po 21 šimto metų po Cicerono, nei prie Tibro, nei prie Neries ir Nemuno.

Žmonės savo valstybėje turi jaustis ne vergais, prispaustais nauju vergoviniu Darbo kodeksu, juos terorizuojančių inspekcijų, o jaustis šeimininkais savo valstybėje.

Vergai nieko ir niekada dar neginė žmonijos istorijos bėgyje. Kalbėti, kad vergai ims ginti išvogtą ES imperijos užkampį gali tik karbauskiai, skverneliai ir grybauskaitės ir jų išprotėjusi nuo korupcijos ir vagysčių bajorų svita.

ES – griūnanti imperija. Ji yra antidemokratinė, nes jos piliečiai yra nušalinti nuo Europos komisijos vadovo ir komisarų rinkimų, ji griauna šeimą, žmonių moralę, veža pas save teroristus-“pabėgėlius“ iš Azijos ir Afrikos. Žinoma, šios imperijos agonija gali tęstis dar labai ilgai, net šimtmečius, kaip Romos imperijos, bet jos išnykimas yra neišvengiamas. Ši imperija yra pasmerkta. Ją suardys musulmonų-krikščionių-judėjų konfliktai, gilėjanti socialinė neligybė, moralės ir šeimos degradacija.

Jei nebus tvirtos šeimos, nebus ir tvirtos valstybės, bet ar tai pajėgia suprasti Lietuvos valstybės vadovas, kuris neturi šeimos ir dar bent dvi dešimtys ES ir ES valstybės vadovų, kurie irgi neturi šaimų?

Nereikia savęs apgaudinėti ir mosuoti kardu. Mes gi žinome, kad didžiausi Lietuvos priešai yra mūsų korumpuota ir apsivogusi valdžia, o ne sugalvotas baubas Šalomovas-Putinas.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą