2017-06-01

Britanija daroma rasių ir ekstremistinių religijų šiukšlynu


Net po Didžiosios Britanijos išėjimo iš ES buvo planuojama nekvalifikuotos darbo jėgos migracija iš trečiųjų šalių. Daily Mail praneša, kad Didžiosios Britanijos Leiboristų partija sukūrė slaptą planą, kad į šalį įsileisti tūkstančius nekvalifikuotų migrantų iš trečiųjų šalių po Brexit.

Į dienraščio Daily Mail rankas pakliuvo dokumentas, kuriame išdėstyti Leiboristų partijos planai organizuoti nekvalifikuotų ir sezoninių darbininkų vežimą į šalį. Manoma, kad šie planai kelia grėsmę DBir tik stiprintų šalie kolonizavimą, šios šalies gyventojų pakeitimą kolonistais.

Dakumente numatoma supaprastinti prieglobsčio suteikimo taisykles, nors rinkimų programoje ši partija kalbėjo tiktai apie „sąžininga migracijos taisykles protingose ribose“.

Kai leiboristai į valdžią buvo atėję 1997 metais imigracija per tris metus išaugo nuo 50 iki 150 tūkstančių ir „Tai buvo iki to, kai jie atidarė duris į Rytų Europą.“

Kada leiboristai pasitraukė iš valdžios 2010 metais, imigracija buvo pasiekusi ketvirtį milijono per metus. 

Gerai organizuota islamistų vežimo į DB sistema

DB verčiama ne tiktai rasiniu šiukšlynu, kuris skirtas pakeisti baltuosius Britanijos gyventojus, bet šalis paversta ir radikalių islamistų šiukšlynų, nuo kurių atsikrato likusi Europa.

Breitbart cituojama ataskaita parodo, kad į DB suteka islamistai iš Prancūzijos, nes čia ypač dosni socialinė sistema. Čia jiems nedaroma jokiu kliūčių praktikuoti radikalaus islamo. Britanija įgijo „chalialiniorojaus“ vardą salafitų, kurie negali gauti vizas į Saudo Arabiją. 

Breitbart cituoja prancūzų laikraštį L’Obs, kuriame rašoma, kad Birmingemo apylinkėse, kur 95 procentai gyventojų praktikuoja islamą, yra viena iš populiariausių vietų prancūzų musulmonams, ieškantiems sau geresnės vietos, kur moterys gali veidą dengti nikabu. Tokie drabužiai Prancūzijoje buvo uždrausti 2010 metais. 

L’Obs nurodo, kad salafitai į DB vyksta iš visos Europos, ypač iš „Paryžiaus, Marselio, Bordo... Belgijos, Olandijos ir Ispanijos“. 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą