2017-06-13

Nevyriausybinės organizacijos moka kontrabandistams po £450 už kiekvieną afrikietį, norintį nelegaliai persikelti į Europą


Britų Dailymail praneša, kad „labdaros organizacijos moka kontrabandistams, kad šie perkeltų migrantus į jų gelbėjimo laivus, patruliuojančius Libijos pakrantėje“. Apie tai Dailymail papasakojo aukštas Libijos pakrančių apsaugos pareigūnas šį sekmadienį.

Pulkininkas Tarek Shanboor pasakė, kad jis gavo banko rekvizitus ir telefono skambučius, kurie buvo labdaros organizacijų, mokančių nusikaltėlių grupuotėms.

Tai sustiprina baimes, kad tarp šimtų tūkstančių kontrabandistų ir NVO drauge transportuojamų į ES nelegalų gali būti ir nemažai islamo ekstremistų.

Pulkininkas Shanboor pasakė, kad NVO paskatina vis daugiau ir daugiau migrantų, kad šie vyktų į Europą. Jis tvirtino, kad perdavė NVO ir kontrabandininkų suokalbio įrodymus ES sienų apsaugos tarnybai Briuselyje.


Shamboor žodžiais, NVO skatina krizę ir didina migrantų skaičių. „Dabar mes turime įrodymus, kad jie yra suokalbyje su kontrabandistais. Mes turime įrodymus, kad kontrabandistai skambina NVO ir tiesiogiai vykdo tarpusavio verlslo sandorius“.

Pulkininkas tvirtino, kad labdaros organizacijos moka po £450 už kiekvieno migranto pristatymą.

Birželio mėnesį skelbti autoriaus straipsniai šia tema:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą