2017-06-11

Afrikiečius į ES vežančias mafijozio Sorošo NVO bando stabdyti Libijos pasieniečiai ir jaunimo judėjimas „Identitarian“


Libijos pakrantės tarnybos laivai birželio 10 dieną Viduržemio jūroje sutrukdė NVO priimti nelegalius migrantus, praneša Austrų Krone.

Libijos karo laivai įsakė NVO nešdintis iš Libijos teritorinių vandenų. Humanitarinės organizacijos kaltinamos tuo, kad jos turi tiesioginius kontaktus su prekeiviais žmonėmis.

Tai atsitinka jau ne pirmą kartą. Sicilijos prokuratūra jau yra pradėjusi bylą prieš NVO, kurios įtariamos prekyba žmonėmis.

Austrijos Užsienio reikalų ministras Sebastian Kurz pasakė: „Yra NVO, kurios daro gerą darbą, bet yra daugybė pervežėjų partnerių“.


Tarptautinės migracijos organizacijos duomenimis, tiktai per penkis šių metų mėnesius per Viduržemio jūrą pervežta 60000 nelegalių migrantų – 26 procentais daugiau negu pernai.

Identitarian šalininkai surinko 65000 eurų, kad sekti NVO viduržemio jūroje

Jaunimo judėjimas „Identitarian“ pradėjo projektą „Apginsime Europą“. Šis judėjimas kilo Prancūzijoje ir paplito visoje Europoje, bet ir Austrijoje, Vokietijoje, Italijoje ir kitose valstybėse.

Identitarian renka aukas Europoje, už jas ketina išsinuomuoti laivus ir kontroliuoti NVO vežančias į mūsų kontinentą nelegalius migrantus. Jie žada naudoti „Grienpeace“ taktiką. Gegužės mėnesį Identitarian laivelis blokavo organizacijos SOS Mediterranee laivą, kuris iš Sicilijos į Libiją vyko ieškoti migrantų.


Austrijos Identitarian aktyvistas Martin Sellner portalui Breitbart pasakė: „Mes įdėmiai seksime juos radaru, dokumentuosime jų elgesį ir vykdysime neprievartinius veiksmus Grienpeace stiliumi“.

„Kadangi mūsų vyriausybės nieko nedaro, mes turime imtis priemonių“, - pasakė jis.

Net ES pasienio agentūra Frontex pareiškė susirūpinimą, kad NVO skatina migraciją.

Tarptautinis mafijozis Džordžas Sorošas yra pareiškęs, kad šiais metai į ES atveš 1 milijoną nelegalių migrantų. ES nieko nedaro, kad sustabdyti šį procesą, užkardyti tarptautinį nusikaltėlį Sorošą ir jo sponsorius.


Kam tai naudinga?

Kol kas musulmonų migracija į Europą naudinga tik sionistinėms organizacijoms, kurios konstatuoja, kad dėl to Europoje mažėja antisemitizmas. Musulmonai atėjūnai pjauna europiečius, juos traiško automobiliais, sprogdina, kapoja kirviais ir mačetėmis, o „kur du pešasi, ten trečias laimi“.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą